Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (5)
 3. (6)
 4. (3)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (2)
Levertijd
 1. (15)
Populair
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Basis

(15 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Basis (15 artikelen)
Bekijk alles

Basis make-up

Voordat u een foundation aanbrengt op uw huid, is het verstandig om eerst te beginnen met een goede basis door het gebruiken van een primer. JohnBeerens.com heeft verschillende make-up producten in haar assortiment om deze basis te creëren.  

Het gebruiken van een primer
Een primer gebruikt u na uw huidverzorging, dus na het aanbrengen van uw dagcrème. Een primer brengt u met uw handen aan en deze zorgt ervoor dat er een gladde basis wordt gecreëerd voor het aanbrengen van de foundation. Op deze manier wordt de foundation veel mooier aangebracht dan wanneer deze zonder primer werd gebruikt. Daarnaast blijft de foundation ook veel beter en langer zitten en verdwijnt de make-up minder snel van uw gezicht.

Uitgebreid assortiment basis make-up/primers
JohnBeerens.com heeft veel verschillende primers en basisproducten in haar assortiment. Zo heeft JohnBeerens.com verschillende primers van PUPA in haar assortiment die ervoor zorgt dat de foundation de hele dag op zijn plek blijft.

Advies

Als u graag advies wil hebben over de verschillende primers uit ons assortiment kunt u contact opnemen met een van onze beautyspecialisten: +31 (0)13 530 20 10.