Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (3)
  3. (3)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
  2. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Eyeliner

(7 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Eyeliner (7 artikelen)
Bekijk alles

Eyeliner

Eyeliner laat uw ogen spreken en geeft meer diepte aan uw ogen. Eyeliner kan op verschillende plekken bij uw ogen worden aangebracht, maar de meest bekende plek is net boven de bovenste wimperrand. Om uw eyeliner extra speciaal te maken kunt u een wing toevoegen. Dit doet uw door aan de buitenkant van het oog de lijn een beetje schuin omhoog te trekken. U kunt bij JohnBeerens.com allerlei verschillende eyeliners kopen en reviews lezen.

Vloeibare eyeliner
Vloeibare eyeliner is, zoals de naam al zegt, vloeibaar van vorm. Het komt vaak in een smalle verpakking met aan de bovenkant een draaidop. Aan deze dop zit het kwastje vast die erg dun is, zodat er gemakkelijk een dunne lijn kan worden gezet. Vloeibare eyeliner is vaak glanzend wanneer het wordt aangebracht, maar wanneer het opdroogt kan dit zowel glanzend zijn als mat.

Gel eyeliner
Gel eyeliner zit vaak in een potje en wordt aangebracht met een klein, schuin afgesneden kwastje. Gel eyeliner heeft een dikkere substantie dan bijvoorbeeld vloeibare eyeliner. Met het kwastje dipt u in de gel eyeliner waarmee u de lijn kunt zetten. De eyeliner hoeft niet in één keer gezet te worden, juist door steeds opnieuw met het kwastje in de gel eyeliner te gaan en steeds kleine lijntjes te zetten, krijgt u het beste resultaat.

Eyeliner pen
De eyeliner pen is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat het aanbrengen van eyeliner hiermee erg makkelijk is. Een eyeliner pen heeft eigenlijk de vorm van een stiftje met een erg dunne punt. Hiermee kan er heel gemakkelijk een hele dunne lijn worden gezet maar ook een wat dikkere lijn.

Waterproof eyeliner
Waterproof eyeliner is uitermate geschikt voor dagen wanneer het bijvoorbeeld erg warm weer is of een bezoek brengt aan een vochtige locatie. Waterproof eyeliner is bestand tegen water, zweet en vocht en blijft hierdoor perfect op zijn plek zitten.

Glitter eyeliner
Gaat u naar een feestje of wilt u gewoon wat extra sprankel toevoegen aan uw ogen? Glitter eyeliner zorgt voor deze sprankel! Glitter eyeliner is er in vele kleuren zoals zwart, goud en paars.

Op de webshop van JohnBeerens.com kunt u vele reviews lezen en eyeliners kopen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via via +31 (0)13 530 20 10.