Merken
  1. (1)
  2. (3)
Huidtype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (4)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Foundation voor vette huid

(4 artikelen)
Bekijk alles

Foundation voor vette huid

Heb jij een vette huid en vaak onzuiverheden? Dan kan het erg lastig zijn om de juiste foundation te vinden. JohnBeerens.com heeft een aantal foundations op een rijtje gezet die perfect te gebruiken zijn bij een vette huid.

Huidverzorging

Voordat je foundation aanbrengt op de vette huid is het belangrijk dat deze huid goed gereinigd en verzorgd is. Gebruik de juiste producten voor de vette huid. Zorg ervoor dat de poriën sluiten zodat er zo min mogelijk talgklieren verstopt kunnen raken, hierdoor ontstaan namelijk puistjes en acne. Een handig middeltje hiervoor is een basis. Zorg er wel altijd voor dat deze geschikt is voor de vette huid. Een fijne basis is T.LeClerc Primer Translucide, deze verstopt de poriën niet en zorgt voor een heldere huid.

Foundation

Kies dan een foundation die voor een matte afwerking zorgt. Een vette huid glimt van zichzelf . Ook glittertjes of lichtreflecterende deeltjes in foundations zorgen voor meer aandacht op de plekjes waar ontstekingen of bultjes zitten. Let hier dus goed op. Ook is een olievrije foundation aan te raden zoals Pupa Active Light Foundation. Deze foundation is op waterbasis en hierdoor wat lichter voor de huid. Daarnaast heeft Marbert een fijne Matifying foundation om te zorgen dat de huid niet veel glimt. Deze is ook niet comedogeen en daarom uiterst geschikt voor een vette huid.

Kleur foundation

Dan is het alleen nog kiezen welke kleur bij je huid past. Via een webshop kan dit moeilijk zijn, maar gelukkig hebben wij goed overeenkomende kleuren bij de naam van de foundation geplaatst om het makkelijker te maken. Waar je vooral op moet letten is de ondertoon van je huid. Heb je groene aderen in je pols en dus een gele ondertoon of heb je blauwe aderen en een rood/roze ondertoon? Bij een gele ondertoon zijn beige kleuren de juiste en bij rood/roze is ivoor vaak een goede kleur!

Tip:

Wanneer je een erg vette huid hebt is een compacte poeder na aanbrengen van foundation erg fijn. Hierdoor krijg je een extra matte effect doordat het poeder overtollig talg opneemt.

Heeft u nog vragen over foundation voor de vette huid? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder!

Foundation voor vette huid (4 artikelen)
Bekijk alles