Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Gel nagellak voor Gelnagels

(1 artikel)
Bekijk alles
Gel nagellak voor Gelnagels (1 artikel)
Bekijk alles

Gel Nagellak

Gel nagellak voor thuis was voorheen alleen verkrijgbaar voor hele dure prijzen. Maar tegenwoordig komen steeds meer merken met gel nagellak set voor thuis, gezien de groeiende vraag naar gelnagels. Gel nagellak is zo populair omdat het veel steviger en langer blijft zitten dan gewone nagellak. Gewone nagellak gaat al snel ‘chippen’ wat betekent dat er kleine stukjes nagellak weggaan van de nagel. Met gel nagellak wordt dit voorkomen: de nagellak zit d.m.v. een basecoat en topcoat helemaal vast aan de nagel en zal dus veel minder snel loslaten. Bij JohnBeerens.com kunt u heel gemakkelijk online verschillende gel nagellak producten kopen voor de ultieme gelnagels!

Sensationail

Sensational is een van de bekendste gel nagellak sets voor thuis. Sensationail is van zeer goede kwaliteit, heeft erg veel verschillende gel nagellak kleuren in haar assortiment en dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs. Voor de manicure is het belangrijk de nagels voor te bereiden. Vijl de nagels in de gewenste vorm en breng de Gel Cleanser op de nagels aan met behulp van een pluisvrij doekje. Hierna kan de Gel Primer worden aangebracht, deze moet een aantal seconden intrekken. Wanneer dit is ingetrokken, kan de Base & Topcoat worden aangebracht welke 30 seconden onder de LED-lamp moet drogen. Hierna kunnen de nagels worden gelakt in de gewenste kleur. De nagellak moet 60 seconden onder de LED-lamp drogen. Hierna kan er weer een laagje Base & Topcoat worden aangebracht welke weer 30 seconden onder de LED-lamp moet drogen. Als laatste stap verwijdert u het plaklaagje op de nagels met de Gel Cleanser en een pluisvrij doekje.

ORLY

Naast Sensationail heeft ook ORLY een zeer betaalbare gel nagellak set in haar assortiment. Voordat u met de manicure van ORLY begint, is het belangrijk dat de nagels gevijld, schoon en goed gehydrateerd zijn. Breng de ORLY SmartGels Nail Tip Primer aan op de tips van de nagels en laat dit 30 seconden drogen. Vervolgens brengt u een laagje SmartGels Base+Top aan welke 30 seconden onder de LED-lamp moet drogen. Hierna kan de SmartGels Gel Nagellak aangebracht worden welke u ook weer 30 seconden onder de LED-lamp moet laten drogen. Hierna brengt u nogmaals de SmartGels Base+Top aan welke 30 seconden moeten drogen onder de LED-lamp. Tot slot kunt u de bovenste kleeflaag van de gel nagellak verwijderen met de SmartGels Cleanser en de SmartGels Lint Free Wipe.

Online Gel Nagellak bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u online verschillende gel nagellak en sets kopen. Heeft u nog vragen over hoe tot de mooiste gelnagels te komen? Dan kunt u contact opnemen met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.