Categorie navigatie:

Highlighter

Highlighter is een product die een glimmende touch geeft aan uw make-up. Het geeft het gezicht glans en laat het stralen. Het geeft een gezonde uitstraling en kan worden gebruikt op verschillende plekken op het gezicht. Bij JohnBeerens.com kunt u online terecht om de mooiste highlighters te kopen en het make-up assortiment te vergelijken en te bestellen.

Poeder highlighter
Er zijn verschillende vormen highlighters, en poeder is daar één van. Poeder highlighter is de meest bekende vorm van highlighter en wordt over het algemeen ook het meeste gebruikt. Poeder highlighter kan worden aangebracht met zowel de vingertoppen als een kwast en wordt meestal aangebracht na het afpoederen van het gezicht.

Cream highlighter
Cream highlighter heeft een redelijke vaste vorm, maar wanneer er met de vingertoppen overheen wordt gegaan wordt het vloeibaarder. Hierdoor wordt het aanbrengen van cream highlighter makkelijker en kan het goed worden verdeeld. Cream highlighter kan zowel met de vingertoppen als met een kwast worden aangebracht en meestal wordt cream highlighter aangebracht vóór het aanbrengen van gezichtspoeder. Dit is de beste manier omdat de crème highlighter makkelijker aan te brengen is op een ‘natte’ ondergrond (foundation).

Vloeibare highlighter
Vloeibare highlighter is vaak in de vorm van een pen en wordt meestal gebruikt voor kleine oppervlaktes (bijvoorbeeld onder de wenkbrauw), maar het kan natuurlijk ook op andere (grotere) plekken op het gezicht worden aangebracht. Vloeibare highlighter is makkelijker te verspreiden door de vloeibare consistentie.

Waar kunt u highlighter gebruiken?
Highlighter kan aangebracht worden op verschillende onderdelen van het gezicht die u extra wil benadrukken en naar voren wil laten komen. Highlighter kan worden gebruikt op de jukbeenderen (als u blush gebruikt, brengt u de highlighter op het bovenste deel van de blush aan), onder de wenkbrauwen, op de neusbrug, op de cupidoboog (dit is in het midden net boven uw bovenlip), op het voorhoofd en op de kin.

Een nieuwe, mooie en glanzende highlighter bestellen? Bij ons kunt u terecht om de beste highlighters online te kopen! Heeft u nog vragen over highlighters of het gebruiken ervan? Neem contact op met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 530 20 10.