Categorie navigatie:

Merken
 1. (2)
 2. (3)
 3. (1)
 4. (3)
 5. (1)
 6. (1)
Huidtype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
 7. (1)
Haartype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (2)
Levertijd
 1. (4)
 2. (7)
Stoffen
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lipbalsem

(11 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Lipbalsem (11 artikelen)
Bekijk alles

Lippenbalsem

De beste manier om uw lippen in perfecte conditie te houden is het gebruiken van een goede lippenbalsem. Het verzorgt de lippen en het houdt de lippen zacht en soepel en tegelijkertijd geven veel lippenbalsems de lippen gelijk een kleurtje. Voor het op doen van lippenstift is het ook erg handig om lippenbalsem op te doen, zodat velletjes niet meer zichtbaar zijn door de lippenstift heen.

Greenland lippenbalsem
Greenland heeft vele lippenbalsems in verschillende smaken en geuren. Alle lippenbalsems bevatten alleen biologische en natuurlijke boters en oliën en bevatten geen paraffine en parabenen. Ze zijn erg herkenbaar met de aluminium huls en helpen bij droge, ruwe en gebarsten lippen. Greenland lippenbalsems zijn verkrijgbaar is de smaken aardbei, passievrucht, papaja, kokos, granaatappel en mango.

Dr. PawPaw lippenbalsem
Dr. PawPaw lippenbalsems zijn een echt multifunctioneel product en kunt u exclusief kopen bij JohnBeerens.com. De lippenbalsem kan voor verschillende dingen op het lichaam worden gebruikt: voor droge lippen, als blush op de wangen en op andere droge plekjes op het lichaam. Dr. PawPaw lipbalms zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Bij JohnBeerens.com kunt u de beste lippenbalsems kopen met ieder een andere kleur, smaak of substantie: voor iedereen is er wat wils. Heeft u nog vragen over lippenbalsems? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10.