Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (4)
  3. (3)
Levertijd
  1. (1)
  2. (7)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Lipstick

(8 artikelen)
Bekijk alles
Lipstick (8 artikelen)
Bekijk alles

Lipstick

Lippenstift is een onmisbaar make-up product voor de vrouw. Een vrouw kan nooit genoeg lippenstiften hebben in de kleur roze en rood. Fel, mat, licht, zacht, donker, langhoudend, transparant: voor ieder is er wat wils. In het online assortiment van JohnBeerens.com kunt de beste lippenstiften kopen in vele kleuren van merken als PUPA, Kardashian Beauty en T.LeClerc.

Matte lipstick
Matte lippenstift is tegenwoordige een grote hit en wordt door veel mensen gedragen. Het staat chiquer en het is minder opvallend en fel dan een glanzende lipstick. Tip: heb je een glanzende lipstick maar zou je deze graag mat willen maken? Gebruik dan een kleine, fluffy kwast en wat transparante, matterende poeder. Pak wat poeder op met de kwast en doe dit over de glanzende lipstick heen: daar is uw matte lippenstift!

Glanzende lippenstift

Glanzende lippenstift geeft een elegante en eigentijdse look. Glanzende lippenstiften zijn hydraterend, voedend en zacht voor de lippen. Glanzende lipstick is er in vele roze, rood, paarse en oranje tinten, waardoor er voor iedere huidskleur een geschikte kleur lippenstift is. Neem bijvoorbeeld deze PUPA Miss PUPA lipstick: deze langhoudende lippenstift is verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren en hebben een prachtige, glanzende finish

Transparent lipstick

Transparent lipstick is een make-up product wat een lichte kleur en shine geeft aan uw lippen. Deze lipstick is niet helemaal dekkend waardoor het effect erg natuurlijk blijft. Tegelijkertijd worden uw lippen beschermd en gehydrateerd. De T.LeClerc Transparent Lipstick is er in vele kleuren en is gebaseerd op natuurlijke was en minerale oliën.

Kardashian lipstick

De Kardashians staan natuurlijk bekend om hun perfecte make-up en volle lippen. Het beste product om deze lippen zelf te creëren is de Kardashian Beauty Joy Stick Lipstick. Deze lippenstift is er in felle, lichte, zachte en donkere kleuren.

Van matte roze lippenstift tot fel rode lippenstift, JohnBeerens.com heeft een groot assortiment met lippenstift van enkel de beste merken. Wilt u advies over welke lipstick u moet kopen of heeft u andere vragen? Neem contact op met onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.