Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (2)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Losse poeders

(3 artikelen)
Bekijk alles
Losse poeders (3 artikelen)
Bekijk alles

Losse poeder

Losse poeder is precies zoals de naam al zegt: een poeder die ‘los’ van structuur is. Het is daarom belangrijk om te weten waar u een losse poeder voor kunt gebruiken en op welke manier u het kan gebruiken. Zo kenmerkt het assortiment zich in matterende poeders en/of dekkende poeders.

Matterende en­/of dekkende poeder?
Een losse poeder kunt u op twee verschillende manieren gebruiken. Als eerste kunt u de losse poeder als een matterende poeder aanbrengen op uw gezicht over hun foundation heen. De foundation blijft op deze manier langer op zijn plek. Gebruikt u geen foundation meer wilt u toch uw gezicht matteren met een lichte dekking? Dan kunt u een losse poeder ook gebruiken als een dekkende poeder zonder foundation eronder.

Het gebruiken van een losse poeder
Wanneer u een losse poeder heeft met een afneembare deksel, dan kunt u bijvoorbeeld deze deksel gebruiken om de losse poeder in te doen. Schud voorzicht wat losse poeder in de deksel, en ga daarna met een make-up kwast in de deksel. Daarna kunt u de poeder over uw gezicht verdelen als een matterende poeder en/of als een dekkende poeder. Wanneer de losse poeder geen afneembare deksel heeft, kunt u ook gebruikmaken van een tissue. Neem een tissue in de ene hand en ga met een make-up kwast voorzichtig in de losse poeder. Draai daarna met de poederkwast door de tissue heen, zodat het overtollige poeder op de tissue blijft zitten. Breng daarna de poeder aan op het gezicht. Als u extra poeder nodig heeft, kunt u weer met de kwast door de poeder op de tissue gaan.

Zou u graag meer informatie willen over losse poeder of heeft u een vraag? Neem contact op met een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)13 530 20 10.