1 Item
per pagina
Aflopend sorteren
 1. T.LeClerc Retractable Lip Liner 11
  € 20,75
  • Lip liner potlood
  • Zacht potlood
  • Gladde afwerking
  • Elimineer harde lijnen
1 Item
per pagina
Aflopend sorteren

Make-up kwasten

Goede make-up producten zijn belangrijk voor mooie make-up look, maar goede penselen en kwasten zijn minstens zo belangrijk. Bij JohnBeerens.com kunt u daarom de beste kwasten bestellen: foundationkwasten, poederkwasten, blushkwasten, oogschaduwkwasten: noem maar op!

Foundationkwast

Een foundationkwast wordt gebruikt om de foundation mooi en egaal te verdelen over het gezicht. Door foundation aan te brengen met een penseel in plaats van met uw handen krijgt u een mooier resultaat en dekt de foundation beter. Daarnaast krijgt u met een foundationkwast een egalere dekking en zal u geen last hebben van vlekkerige foundation.

Poederkwasten

Een poederkwast is essentieel om compacte poeder of losse poeder aan te brengen over uw foundation heen. De poederkwast is een grote, wijde kwast met veel haren. Met de kwast gaat u over de poeder heen en daarna brengt u de poeder met ronddraaiende bewegingen aan over uw foundation om deze te matteren.

Blushkwasten

Blush aanbrengen kan op verschillende manieren, maar het makkelijkste is om een poederblush aan te brengen met een kwast. Blushkwasten zijn er in veel verschillende vormen. Zo is er de standaard ‘ronde’ blushkwast die rond is afgesneden aan de bovenkant zoals deze PUPA Round Blusher Brush. Daarnaast is er ook een penseel die schuin is afgesneden zoals deze PUPA Angled Blusher Brush. Deze kwast kan de jukbeenderen makkelijk voorzien van een mooie blush of highlighter. Een stippling brush kunt u het beste gebruiken bij een zeer gepigmenteerde blush, zodat deze lichtjes op de wangen kan worden aangebracht.

Oogschaduwkasten

Oogschaduw kan met de vingers aangebracht worden, maar voor het mooiste resultaat kunt u het beste oogschaduwkwasten gebruiken. Er zijn verschillende soorten oogschaduwkwasten, allemaal gemaakt voor een ander deel op het ooglid. Zo zijn er speciale kwasten in kleine en grote maten voor het gehele ooglid, kwasten om een oogschaduw aan te brengen in de crease, kwasten om de kleur op de bovenste en/of onderste wimperrand aan te brengen en speciale blending kwasten om ervoor te zorgen dat alle oogschaduwkleuren goed in elkaar overlopen.

Bij JohnBeerens.com kunt u terecht voor al uw make-up kwasten en penselen. Heeft u vragen over welke kwast u nodig heeft of over het gebruiken van kwasten? Neem contact op met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje