Categorie navigatie:

Merken
  1. (3)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (6)
  5. (3)
Levertijd
  1. (4)
  2. (10)
Populair
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Mascara

(14 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Mascara (14 artikelen)
Bekijk alles

Mascara

Voor veel vrouwen is mascara hét onmisbare make-up product. Het laat de ogen spreken, u ziet er wakkerder uit en u krijgt een frisse blik. Iedere vrouw is natuurlijk op zoek naar een mascara die voor haar wimpers het beste effect heeft. In de online webshop JohnBeerens.com kunt u gemakkelijk uw favoriete mascara kopen en aanbiedingen bekijken.

Volume mascara
Wilt u graag vollere wimpers? Dan is een volume mascara de beste mascara voor u. Volume mascara is erop gericht de wimpers dikker en opvallender te maken. Twee goede volume mascara’s zijn de PUPA Vamp! Mascara en de PUPA Diva’s Lashes Mascara die beide goede reviews hebben. Deze mascara’s geven je wimpers enorm veel volume en u krijgt het effect van valse wimpers. Naast deze PUPA Vamp! Mascara en PUPA Diva’s Lashes Mascara kunt u nog vele andere volume mascara’s uit ons assortiment bestellen.

Lengte mascara
Voor vrouwen met korte wimpers is een lengte mascara de uitkomst. Een lengte mascara maakt de wimpers langer en op deze manier vallen de wimpers meer op. De T.LeClerc Lengthening Mascara maakt uw wimpers zichtbaar langer en krijgt u een natuurlijke oogopslag. De T.LeClerc Lengthening Mascara heeft een fijne borstel waarmee zelfs de kleinste wimpertjes mee worden genomen.

Mascara voor krul
Om extra krul in de wimpers te krijgen kunt u ook gebruik maken van een mascara die speciaal gemaakt is om voor een mooie krul in de wimpers te zorgen. Het is hierdoor vaak niet eens meer nodig om een wimperkruller te gebruiken. Een goede curling mascara is de PUPA Ultraflex Mascara die de wimpers een mooie krul en lengte geven. Ook is de PUPA Ultraflex Mascara oogheelkundig getest en is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers.

Combineren van mascara’s
Het komt vaak voor dat vrouwen zowel lengte als volume willen voor hun wimpers. Het combineren van mascara’s is hiervoor een goede oplossing. Zo kunt u als eerste stap een lengte mascara gebruiken om de wimpers langer te maken, waarna u als tweede stap een extra laagje volume mascara kunt gebruiken om extra volume te krijgen. In het assortiment van JohnBeerens.com kunt u veel verschillende PUPA mascara’s bestellen waarmee de perfecte combinatie gemaakt kan worden.

Voor een uitgebreid overzicht van alle mascara’s, reviews en aanbiedingen kunt u online een kijkje nemen op www.JohnBeerens.com. U kunt bij ons terecht om al uw make-up te kopen!

Twijfelt u over welke mascara past bij uw wimpers of heeft u nog vragen m.b.t. mascara? Vraag het eens van onze beautyspecialisten, via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10.