Merken
  1. (1)
  2. (1)
  3. (6)
  4. (1)
Levertijd
  1. (2)
  2. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Nagellak

(9 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Nagellak (9 artikelen)
Bekijk alles

Nagellak

Iedere vrouw wil mooi gelakte nagels met goede nagellak die goeddekkend, sneldrogend en langhoudend is. Bij JohnBeerens.com kunt u online in de webshop de mooiste en beste witte, zwarte, blauwe, lichtblauwe, roze, turquoise, grijze, gouden, paarse en metallic nagellak kopen.

Matte nagellak

Matte nagellak is tegenwoordig steeds populairder aan het worden. Nagellak met een matte finish geeft gelijk een hele andere look dan de glanzende finish die we bij de meeste nagellak zien. JohnBeerens.com heeft een aantal matte nagellakken in haar assortiment, bijvoorbeeld The New Black Super Swagger Indigo Cream Shine. Dit is een nagellak set met een blauwe en lichtblauwe kleur waarvan er één glanzend is en één mat waarmee talloze verschillende looks mee zijn te maken.

ORLY nagellak

ORLY is een van de meest bekende merken met producten voor alles rondom nagels. Van treatments tot de meest uitlopende nagellakkleuren zoals roze, turquoise, grijze, gouden, paarse, zwarte, witte en metallic nagellak. ORLY heeft naast de single lakjes ook vele sets waarmee u de mooiste creaties kunt maken. Bijvoorbeeld deze ORLY Pink French Manicure Kit, waarmee u gemakkelijk thuis een French Manicure kunt maken. Bij JohnBeerens.com kunt u Orly nagellak bestellen: voor 20.00u besteld, is morgen in huis!

PUPA nagellak

Op zoek naar een PUPA nagellak verkooppunt? JohnBeeerens.com is een officieel verkooppunt van PUPA waar u online vele PUPA nagellakjes kunt bestellen! PUPA is een make-up merk uit Italië. Ze staan voor goede kwaliteit en design en ze spelen altijd in op de laatste trends.k PUPA nagellak is sneldrogend en langhoudend zodat u optimaal van de kleuren kunt genieten.

Nagellak ideeën

Op zoek naar leuke nagellak ideeën en trends? Neem eens een kijkje op onze blog! Hier komen regelmatig nieuwe blogposts op omtrent nieuwe trends rondom de beste nagellak, de mooiste make-up, de beste shampoo’s: kortom over alles rondom beauty.

Bij JohnBeerens.com kunt u de mooiste nagellak kopen voor een scherpe prijs. Heeft u nog vragen over het gebruik van nagellak of  bent u op zoek naar een specifieke kleur? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.