Merken
  1. (2)
  2. (1)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Zwarte Nagellak

(3 artikelen)
Bekijk alles
Zwarte Nagellak (3 artikelen)
Bekijk alles

Zwarte nagellak

Wanneer je voor een donkere look wil gaan is zwarte nagellak natuurlijk de ultieme kleur. Je kunt kiezen voor volledig zwart gelakte nagels, maar daarnaast is het ook erg chique wanneer je afwisselt met andere kleuren nagellak.

Aanbrengen:

Breng altijd vooraf een zwarte nagellak een base coat aan, anders is de kans op vergeling van de nagels erg groot. Doordat een zwarte nagellak kwetsbaar is, is het ook belangrijk om een beschermende topcoat te gebruiken. Hierdoor worden chips voorkomen en blijft de look van de nagels langdurig chique!

Soorten zwart:

Een mooie zwarte nagellak is die van Pupa Lasting Color, deze heeft een glossy afwerking. Wanneer je een zwarte lak met een mooie glitter zoekt is Orly Androgynie een echte aanrader! Deze heeft een hele mooie blauw en rode glitter er in. Wanneer je van nail art houdt, is The New Black Strip Club Solid Black een ideale nagellak. Deze heeft namelijk een spits kwastje voor mooie lijntjes.

Kits:

Zwarte nagellak is ideaal om te combineren met andere kleurtjes. The New Black heeft verschillende sets die zwarte nagellak bevatten. Zo bevat The New Black Rock n’ Roll Royalty een dieprode kleur en gouden studjes waarmee een speelse look te maken is!

Heeft u nog vragen over zwarte nagellak die verkrijgbaar is op JohnBeerens.com? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare Team, wij helpen u graag verder.