Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (4)
Levertijd
  1. (2)
  2. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Nagelverzorging

(7 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Nagelverzorging (7 artikelen)
Bekijk alles

Nagelverzorging

De basis van mooie, goed gelakte nagels is natuurlijk een goede verzorging. Onze nagels krijgen veel te verduren met alle nagellak en uitdrogende nagellakremovers. Daarnaast gebruiken we natuurlijke onze handen ook veel overdag. Kortom: sterke nagels is een must. Bij JohnBeerens.com kunt u de goedkoopste nagelproducten kopen om uw eigen nagels te verzorgen!

Nagellakremover

Om nagellak weer goed van de nagels te krijgen, gebruiken we nagellakremover. Het is belangrijk een remover te kiezen die past bij uw huidtype. Nagellakremovers kunnen namelijk uitdrogend werken, dus iemand met een droge huid kan beter kiezen voor een milde remover, bijvoorbeeld een remover zonder aceton. Zorg er ook altijd goed voor dat u uw handen en nagels na het verwijderen van nagellak goed verzorgd met een handcrème en/of nagelcrème.

Nagelverharder

Een nagelverharder is een handig product die gebruikt kan worden om de nagels sterker te maken. Door gebruik te maken van een nagelverharder zullen nagels veel minder snel inscheuren en afbreken. Een goede nagelverharder is de Orly Tough Cookie, deze nagellak is speciaal voor het hersel van broze nagels. Je nagels zullen sterker zijn en langer groeien. 

Nagelriemen verzorgen

Door het gebruiken van nagellak en nagellakremover kunnen de nagelriemen uitgedroogd raken. Het is daarom belangrijk ze goed te verzorgen met een goede nagelriemcrème. Hiervoor zijn speciale nagelriemcrèmes, zoals deze ORLY Cuticle Therapy Crème. Heeft u geen nagelriemcrème in huis maar wil u ze toch snel verzorgen? Met een handcrème kunt u de nagelriemen ook insmeren, zo behoudt u gemakkelijk uw mooie nagels.

De beste nagelproducten vindt u bij JohnBeerens.com! Heeft u nog vragen over de verzorging van uw nagels? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten via +31 (0)13 530 20 10.