Categorie navigatie:

Nagelverharder

Wanneer je last hebt van zwakke nagels, breken deze snel af en blijft je nagellak minder lang zitten. Gelukkig heeft JohnBeerens.com een ruim assortiment aan nagelverharders die ervoor zorgen dat je nagel sterker wordt en langer blijft.

Zwakke nagels

Zwakke nagels zijn te herkennen aan een aantal symptomen. Namelijk, afbladderen van de nagels. Dit wil zeggen dat er losse ‘nagelvelletjes’ bovenop je nagel liggen. Hierdoor wordt de nagel steeds dunner. Daarnaast zijn je nagels erg buigzaam en breken ze al af tijdens het aanraken van een ietwat harder voorwerp. Je hebt zwakke nagels. Vaak blijft nagellak slechts een halve dag mooi zitten, omdat de nagellak zich niet goed kan hechten en daarnaast snel beschadigd raakt door stukjes nagel die afscheuren.

Hydrateren

De oplossing is een nagellak die je nagels verhardt. Hierdoor groeien je nagels beter, worden de nagels vanzelfsprekend harder en blijft je nagellak beter zitten. Alleen kun je het beste beginnen met je nagels te hydrateren. Wanneer je namelijk eerst de conditie van de nagel verbetert, zal de nagel sneller de nagelverharder intrekken. Gebruik bijvoorbeeld Herôme Nagelolie Voedend die zorgt dat de nagel van binnenuit wordt hersteld. De conditie wordt hersteld zodat droge en snel brekende nagels verleden tijd zijn. Behandel ook altijd de nagelriemen en duw deze terug met een bokkenpootje. Doe dit nooit met droge huid, maar zorg altijd dat de nagelriemen met olie zijn behandeld, bijvoorbeeld met ORLY Cuticle Oil+.

Nagelverharder

Wanneer je de nagels gehydrateerd hebt, is het belangrijk dat de nagels goed schoon zijn. Zorg er dus voor dat de nagels niet vet zijn. Hierdoor glijdt nagellak er zo van af namelijk en blijft het minder lang zitten. Gebruik om je nagels te verharden een nagelverharder. Bijvoorbeeld Herôme Nagelverharder Extra Sterk, deze zorgt voor extra sterke nagels binnen 14 dagen. Wanneer je geen zin hebt in verschillende soorten nagellak om je nagels te verbeteren, dan heeft PUPA een geweldig product. Namelijk PUPA Multi Nail Care 7 in 1. Met deze nagellak worden je nagels hersteld, en versterkt.

Nagelbijten

Wanneer je nagels bijt, zijn je nagels ook vaak erg dun en beschadigd. Wil je dit voorkomen? Dan kun je het beste Herôme Bye Bite gebruiken. Dit maakt zowel je nagels sterker als je nagelriemen. Daarnaast krijg je een bittere smaak in je mond zodra je weer een poging tot nagelbijten doet.

Heeft u nog vragen over nagelverharder? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare Team. Wij helpen u graag verder.