Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (1)
Levertijd
  1. (2)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Nagelvijlen

(2 artikelen)
Bekijk alles

Nagelvijl

Wanneer je mooi, verzorgde nagels wil hebben is een nagelvijl onmisbaar. Met een nagelvijl maak je de gewenste vorm in je nagel en voorkom je haakjes of scheurtjes in de nagel.

Waarom vijlen?

Nagels vijlen is belangrijk om mooie vormen in de nagels te creëren. Wanneer je nagels afgebroken zijn of er zit een scheurtje in, is het niet verstandig om je nagels er af te bijten of te scheuren. Hiervoor kun je dus het allerbeste een vijl gebruiken. Een vijl zorgt er namelijk voor dat de nagel geen scheurtjes meer heeft, er minder snel haakjes ontstaan en een mooie vorm gecreëerd kan worden in de nagel. Er zijn verschillende soorten vijlen die ieder zijn werking heeft. Zorg er altijd voor dat je één richting op vijlt, zo ontstaan er geen haakjes of scheurtjes in de nagel.

Verschillende soorten vijlen

JohnBeerens.com heeft verschillende soorten vijlen met ieder zijn eigen werking. Zo zijn er buffervijlen, schuimvijlen, vijlen met meerdere stappen en glansvijlen:

Buffervijlen:

Buffervijlen zijn speciaal voor het creëren van gladde nagels. Met deze vijl haal je een laagje van je nagels af en dus is het niet de bedoeling dat je dit iedere week herhaalt, maar dus maandelijks. Bobbeltjes en oneffenheden worden met de buffervijl weggehaald. Erg fijn dus! Een hele goede buffervijl is PUPA Nail File Smoothing Buffering.

Schuimvijlen:

Schuimvijlen zijn ideaal voor het gladmaken van de nagel en een gewenste vorm er in te vijlen zonder de nagel hierbij te beschadigen. Orly Zebra Foam Board is een fijne schuimvijl, die tevens een grovere zijde bevat om de nagel in gewenste vorm te vijlen.

Stappen-vijl:

De vijlen met meerdere stappen zijn ideaal om te gebruiken tijdens een manicure. JohnBeerens.com heeft twee verschillende vijlen: de Herôme vier stappen vijl, die ervoor zorgt dat de nagel in de juiste vorm gevijld kan worden, zacht gemaakt wordt, haakjes kunnen worden verwijderd en de nagels afgesloten worden. Daarnaast heeft Herôme een vier stappen glans vijl die als extra toevoeging de glans heeft.

Glansvijlen:

Glansvijlen zorgen ervoor dat je eigenlijk geen glanzende nagellak op hoeft te doen. De vijlen bevatten vaak een hardere vijl zodat dode huidcellen, bobbeltjes en gleuven weggewerkt kunnen worden. Daarnaast bevat de vijl een kant waarmee de nagels een mooie, natuurlijke glans krijgt zonder nagellak. Herôme Vijl Super Shine is een perfecte vijl voor dit resultaat!

Heeft u nog vragen over nagelvijlen? Neem dan gerust contact op met ons BeautyCare team, wij helpen u graag verder.

Nagelvijlen (2 artikelen)
Bekijk alles