Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (2)
  2. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Ogen overig

(3 artikelen)
Bekijk alles
Ogen overig (3 artikelen)
Bekijk alles

Oogverzorging

Uw ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het gezicht en deze wil u natuurlijk goed verzorgen en laten stralen. Naast dat JohnBeerens.com vele mooie oog make-up producten heeft, heeft JohnBeerens.com ook een uitgebreid assortiment aan producten om uw ogen te verzorgen.

Oog make-up remover
Een belangrijk onderdeel van het verzorgen van uw huid en wimpers is het verwijderen van make-up. Door iedere avond uw make-up te verwijderen, zorgt u ervoor dat de huid ‘s nachts goed kan ademen en zichzelf kan herstellen. Hetzelfde geldt voor uw wimpers: wanneer u uw mascara ’s nachts op zou laten zitten, is de kans groter dat uw wimpers uitvallen of afbreken. Het is dus belangrijk om een goede oog make-up remover te hebben die alle mooie oog make-up zacht maar grondig verwijdert. 

Wimpergroeimiddel
Wimpergroeimiddel zorgt ervoor dat dunne, korte wimpers worden versterkt en tegelijkertijd de uitstraling van de wimpers verbetert. Na ongeveer 4 weken zal het eerste resultaat zichtbaar zijn en zal u lange wimpers hebben. Twee goede producten die u hiervoor kunt gebruiken zijn de Bransus Line n Grow Wimpergroeimiddel en DS Laboratories Revita EPS. Breng het wimpergroeimiddel aan op een schone en droge huid op dezelfde manier als een eyeliner wordt aangebracht. De wimpers zullen groeien en u zal lange wimpers krijgen.

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar een specifiek product wat u niet kunt vinden? Vraag het een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer +31 (0)13 530 20 10.