Categorie navigatie:

Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
Levertijd
 1. (3)
 2. (2)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Overige make-up

(5 artikelen)
Bekijk alles
Overige make-up (5 artikelen)
Bekijk alles

Overige Make-up producten

Als iemand aan make-up denkt, denkt iemand vaak aan de geijkte dingen zoals mascara, oogschaduw, bronzers, foundations, lippenstift en lipgloss. Naast deze dagelijkse verzorgingsproducten, zijn er nog andere make-upproducten verkrijgbaar in het assortiment van JohnBeerens.com.

Zo zijn er ook voor de wat jongere meiden nu leuke sets verkrijgbaar van K3, welke gevuld zijn met heerlijk ruikende make-upproducten. Zo zijn er drie triosets in de geuren meloen, abrikoos en kers. Dit zijn lekkere, zomerse geuren voor de jonge meisjes. De sets bestaan uit een lippenbalsem, een lipgloss en een nagellak. Alle producten uit de set hebben dezelfde kleur. Zo is er een lichtroze set, een oudroze set en een abrikooskleurige set. Daarnaast zijn er ook nog een gevulde toilettas en een make-upset van K3 verkrijgbaar. In de toilettas zit een lipgloss, lippenbalsem en douchegel, in de make-upset een oogschaduw, blush, lipgloss en douchegel.

Naast deze leuke producten van K3 zitten er ook puntenslijpers in deze categorie te vinden op JohnBeerens.com. Hiermee kunnen lippotloden of oogpotloden gemakkelijk worden bijgeslepen, wat zal zorgen voor altijd stevige potloden, waarmee gemakkelijk een fijne lijn kan worden getrokken.

Heeft u nog vragen over de overige make-upproducten op JohnBeerens.com? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag met het juiste advies.