Marbert Lift4Age Protection Night Cream

Normale prijs € 67,50 Speciale prijs € 60,75
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

 • Verstevigende anti-aging nachtcrème
 • Maakt de huid zichtbaar gladder en ondersteunt celvernieuwing
 • Verbetert de weerstand van de huid en vermindert zwellingen rondom de ogen
 • Geschikt voor alle huidtypen

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4050813007563
Merken Marbert
Inhoud 49 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Marbert Lift4Age Protection Night Cream is een verstevigende anti-aging nachtcrème met SPF 15 die de huid zichtbaar gladder maakt. De crème is verrijkt met syn®-ake,  een nieuwe anti-rimpel werkstof die spiercontracties in de gezichtshuid ontspant waardoor de huid zichtbaar gladder wordt. Daarbij ondersteunen en stimuleren vitamine B3 en cafeïne de celvernieuwing en microcirculatie. Hierdoor wordt de weerstand van de huid verbeterd en verminderen zwellingen rondom de ogen. Naast de combinatie van werkstoffen bevat Marbert Lift4Age Protection Night Cream de stof creatine die de energiereserves van de verouderde huidcellen aanvult, de celvernieuwing stimuleert en de celstofwisseling activeert. Marbert Lift4Age Protection Night Cream is geschikt voor ieder huidtype.

  Gebruik Marbert Lift4Age Protection Night Cream:


  Breng Marbert Lift4Age Protection Night Cream ’s avonds na reiniging van de huid gelijkmatig aan op het gezicht en decolleté.


  Resultaat Marbert Lift4Age Protection Night Cream:


  Marbert Lift4Age Protection Night Cream stimuleert de productie van nieuwe collageenvezels die huid mooi en elastisch houden. Die huid ziet er gladder en ontspannen uit. 

  Product wordt toegevoegd aan shoppingbag