Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (2)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (2)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Baard Balm

(3 artikelen)
Bekijk alles
Baard Balm (3 artikelen)
Bekijk alles

Baard Balm

Als u de baard optimaal wilt verzorgen dan kunt de balsem gebruiken. Het is een soort conditioner die de baard en het gezicht zachter maakt. JohnBeerens.com. heeft keuze uit verschillende producten daarvan.

Keuze uit Baard Balm

Er is keuze uit 3 verschillende balsems voor baardverzorging. Een heerlijk voedende balsem met vitamine B5 en zonnebloemolie is de Men Rock Soothing Beard Balm. Het product maakt de baardharen zachter en maakt het niet vet in combinatie met de huid. Wilt uw de baard opfrissen? Gebruik dan de Proraso Beard Balm 100ml. Het product verzacht het gezichtshaar en de huid. Ook irritaties die spelen bij de haargroei worden voorkomen. De eucalyptus en menthol zorgen voor een heerlijke frisse sensatie. Om de baardhaar te verzorgen en te herstellen, is de Proraso Hot Oil Beard Balm Treatment een uitstekende keuze. De extracten van cederhout en Mediterraanse Citrus ontstaat er een kruidige, zachte geur.

Baard Balm veilig online bestellen

Wilt u optimaal van een heerlijk verzorgde baard genieten? Bestel veilig en snel de Baard Balm via onze webshop JohnBeerens.com. Komt u  niet uit met de juiste keuze maken, of misschien heeft u een vraag over de merken? Onze beautyspecialisten staan altijd voor u klaar. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]