Merken
 1. (1)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (2)
 6. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (6)
 7. (1)
 8. (2)
 9. (1)
 10. (1)
Populair
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
 3. (1)
Levertijd
 1. (2)
 2. (9)
Haartype
 1. (1)
 2. (3)
Geursoort
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Huidverzorging

(11 artikelen)
Bekijk alles
John Beerens adviseert
Huidverzorging (11 artikelen)
Bekijk alles

Huidverzorging voor mannen

Verwen u en uw huid met een van onze heerlijke lotions uit onze uitgebreide collectie. Het is namelijk van groot belang om de huid goed te blijven verzorgen om zo uw huid te verjongen en de vochtbalans te herstellen. Daarom is het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de juiste crèmes voor de juiste huidtype. Elke man heeft een ander huidtype. Deze huidtypes kunnen uiteenlopen van extreem droog tot overgevoelig, maar ook alles er tussenin. 

Brede keuze

Het assortiment van JohnBeerens.com bevat verschillende huidverzorgingsproducten die gebruikt kunnen worden door verschillende type mannen. Zo zijn er bijvoorbeeld producten van Payot, Skeyndor en Matis. Deze merken bevatten kwalitatief goede producten die de huid van de man goed kunnen verzorgen. Dus of er nu sprake is van een droge, vette, normale, gecombineerde, gevoelige, rijpere of vochtarme huid bij de man, bij JohnBeerens.com is er voor iedere man wel een passende huidverzorging te vinden. 

Tip

Kies een crème op waterbasis die het ingrediënt moisturizer er in heeft zitten. Na het wassen van uw gezicht, gebruikt u een schone droge handdoek om uw huid mee af te drogen. De beste manier om uw huid af te drogen is door te deppen. Dit zorgt er namelijk voor dat de poriën open gaan staan, waardoor de crème meer effect heeft.

Veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u makkelijk en veilig online de beste huidverzorgingsproducten als ook gezichtsverzorging kopen. Is het product bij ons op voorraad & voor 20:00 besteld, dan is het morgen in huis. Mocht u graag advies krijgen over een van de huidverzorgingsproducten die voor uw type huid het beste resultaat oplevert, dan kunt u zich laten adviseren door een van onze beautyspecialisten via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 20 10 of via [email protected]