Merken
  1. (1)
  2. (1)
Borstel soort
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Kleuren
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Kammen

(2 artikelen)
Bekijk alles
Kammen (2 artikelen)
Bekijk alles

Kammen voor mannen

Een kam wordt gebruikt om de haren in de gewenste coupe te kammen. De kam bevat vele tanden die op één rij staan. Wanneer er tanden op meerdere rijen staan, spreekt men van een borstel. De kam is veelal van plastic gemaakt en hierdoor ideaal om het haar te ontklitten of juist te touperen.

Macadamia heeft een kam ontwikkeld waarmee het haar makkelijk ontklit wordt, maar ook meteen wordt gevoed met haarolie. De kam zorgt ervoor dat het haar voorzien wordt van een glans en de haarolie gelijkmatig verdeeld wordt. ghd heeft twee verschillende kammen in het assortiment, namelijk de ghd Anti-Klit kam en de ghd puntkam. De anti klit kam is een grove kam die ervoor zorgt dat het haar makkelijk doorkambaar wordt. Ook is de kam erg geschikt om conditioner of mousse gelijkmatig te verdelen in vochtig haar. De puntkam is geschikt om het haar mee te kammen, maar ook om het haar te touperen. Deze kam bevat anti-statische eigenschappen waardoor het haar niet statisch wordt na gebruik van de kam.

Cloud Nine heeft een puntkam die perfect is voor het verdelen en ontklitten van het haar. Het haar kan met deze kam precies verdeeld worden, waardoor bijvoorbeeld een perfecte scheiding gemaakt kan worden. Ook kan het haar getoupeerd worden met deze kam.

Heeft u nog vragen over een van de kammen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag met een passend advies.