Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
  2. (2)
  3. (3)
Huidtype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (5)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (6)
Stoffen
  1. (3)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Scheerzeep

(6 artikelen)
Bekijk alles
Scheerzeep (6 artikelen)
Bekijk alles

Scheerzeep

Scheerzeep wordt bij het scheren gebruikt om de vocht in de baardharen op te laten nemen. Voor het aanbrengen van de zeep en te het te laten  schuimen wordt er een dikke scheerkwast gebruikt. De scheermes kan zo makkelijker het scheerwerk doen.

Scheerzeep van topmerken

Een rijke, romige schuim is de Man Rock The Shave Cream Sandalwood. De scheerzeep zorgt voor een bescherminglaag tussen de huid en het scheermes. Zo wordt de huid niet geïrriteerd en het voelt zacht aan na het scheren.

Proraso heeft verschillende scheercrèmebollen±  De Sensitive, Original en Sandal Wood. De bollen worden gebruikt om de scheerbeurt comfortabel te maken. De baardharen worden zacht gemaakt en de huid wordt gehydrateert en herstelt. De bollen zijn vrij van parabenen, siliconen, kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën.

Voor een traditionele Barber scheerbeurt valt de keuze bij  Dear Barber Shave Biscuit. De zeep werkt ook het beste in combinatie met een traditionele scheerkwast. De zeep zorgt voor een gladde scheerbeurt en voedt deze tegelijkertijd, zodat het in goede conditie blijft.

Scheerzeep bestellen

Scheerzeep maakt de scheerbeurt makkelijker en veiliger. Voor een optimaal scheerresultaat bestel de scheerzeep gemakkelijk en snel via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de scheerzeep of wilt u meer weten over de merken? Neem dan contact op met onze beautyspecialisten. Wij zijn bereikbaar iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]