Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
Huidtype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (5)
Haartype
 1. (1)
Levertijd
 1. (4)
 2. (4)
Stoffen
 1. (1)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Scheergel

(8 artikelen)
Bekijk alles
Scheergel (8 artikelen)
Bekijk alles

Scheergel

Het verschil tussen scheergel en scheerschuim zit voornamelijk in de bescherming die je huid krijgt tijdens het scheren. De dikte en hoeveelheid haren van verschilt van persoon tot persoon. Afhankelijk daarvan kan de beslissing gemaakt worden of scheerschuim of scheergel beter is voor de huid.

Verschil tussen scheergel en scheerschuim

Scheergel is fijner van textuur dan scheerschuim. De gel zorgt voor een beter beschermlaagje op de huid alvorens er wordt geschoren. Scheergel heeft een verkoelende werking op de huid. Ook na het scheren laat het een kouder gevoel achter.

Scheergel kan transparant of niet-transparant zijn. Als het transparant is, kunt u gemakkelijk zien wat u aan het doen bent.

Het is verstandig om met de haargroei mee te scheren; dit kan huidirritatie voorkomen. Zorg ervoor dat u zachtjes scheert, met weinig druk op het mes. Ook is het belangrijk dat het mesje daadwerkelijk het werk doet!

Scheergel veilig online bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u makkelijk, veilig en snel de gewenste scheergelproducten online bestellen. Voor de meeste producten geldt: voor 20:00u besteld, de volgende dag in huis. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met een van onze beautyspecialisten. Dit kan telefonisch via +13 (0)13 530 2010 of per mail via [email protected]