Merken
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (4)
Huidtype
 1. (3)
 2. (4)
Haartype
 1. (2)
Levertijd
 1. (5)
 2. (2)
Stoffen
 1. (1)
 2. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Scheerschuim

(7 artikelen)
Bekijk alles
Scheerschuim (7 artikelen)
Bekijk alles

Scheerschuim

Scheerschuim is een cosmetisch product dat wordt gebruikt om tijdens het (nat) scheren de haren zachter te maken. Dit zorgt ervoor dat er een gladder resultaat is. Als er wordt gekozen om nat te scheren, is het ook wat veiliger om te scheren met scheerschuim. Het bevat namelijk glycerine, en dat zorgt ervoor dat je scheerbeurt gladjes verloopt.

Scheren in de douche

Natte haren laten zich makkelijker scheren dan droge haren. Scheerschuim zorgt ervoor dat de haren nat worden en nat blijven tijdens het scheren. Het verstandigste is om in de douche of net na het douchen te scheren. Dan zijn niet alleen de haren nat, maar ook de huid. Door de douche wordt de huid tevens opgewarmd, wat ervoor zorgt dat de poriën open gaan. Dit geeft een beter scheerresultaat.

Het is verstandig om met de haargroei mee te scheren; dit kan huidirritatie voorkomen. Zorg ervoor dat u zachtjes scheert, met weinig druk op het mes. Ook is het belangrijk dat het mesje daadwerkelijk het werk doet!

Scheerschuim veilig online kopen

Bij JohnBeerens.com kunt u makkelijk, veilig en snel de gewenste scheerschuimproducten online bestellen. Voor de meeste producten geldt: voor 20:00u besteld, de volgende dag in huis. Heeft u nog vragen of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met een van onze beautyspecialisten. Dit kan telefonisch via +13 (0)13 530 2010 of per mail via [email protected]