Marbert Cleansing Fresh Reinigend Gezichtsmasker

Van € 23,50 nu voor € 21,15
10% Korting
10% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Reinigend masker
  • Bevat Panthenol & Amandelolie
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geeft een zachte, heldere en frisse teint

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 4085404510658
Merken Marbert
Inhoud 100 ml

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Veelgestelde vragen

Stel je vraag

Omschrijving

Marbert Fresh Cleansing Mask met witte klei laat overtollig talg absorberen en reinigt de huid tot diep in de poriën. Panthenol kalmeert de huid en vermindert irritaties. Voor de voeding is het ingrediënt Amandel olie toegevoegd, deze zorgt voor een zachte en soepele consistentie. Marbert Fresh Cleansing Mask geeft uw gezicht een zachte, heldere en frisse teint. Marbert Fresh Cleansing Mask is geschikt voor alle huidtypen.

  • Reinigend masker
  • Bevat Panthenol & Amandelolie
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Geeft een zachte, heldere en frisse teint


Gebruik:


Breng Marbert Fresh Cleansing Mask gelijkmatig aan op een goed gereinigd gezicht en eventueel hals en laat het masker 5 tot 10 minuten intrekken. Vermijd dat het masker in aanraking komt met de huid rondom de mond en ogen. Ten slotte het masker grondig afspoelen met lauwwarm of warm water. Dit masker kunt u 1 à 2 keer in de week gebruiken en is geschikt voor de normale tot gemengde huid.

Resultaat:

Marbert Fresh Cleansing Mask zorgt voor een gereinigde huid en een zachte, heldere en frisse teint op het gezicht.

 

Panthenol:

Panthenol is een hydraterend ingrediënt dat door de huid wordt opgenomen en wordt omgezet in pantotheenzuur, ofwel vitamine B5. De huid wordt gekalmeerd en irritaties worden verminderd.

Amandelolie:

Amandelolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, proteïne en carbolhydraten. De olie bevat naast vitaminen A en B ook mineralen. De olie reguleert het vochtgehalte en vermindert huid irritaties.

Tip:

Gebruik voor een optimale verzorging en reiniging van het gehele gezicht, ook de andere producten uit de Marbert Cleansing lijn.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag