Max Pro Evolution Stijltang Red met Gratis CHI Silk Infusion 59ml

Rating:
90% of 100
€ 89,95

Belangrijkste kenmerken

  • Flexibele titanium platen
  • Dual Voltage
  • Verstelbare temperatuur tot 230 °C
  • Automatische shut-off

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718781860134
Merken Max Pro
Soort plaat Titanium
Digitaal Ja
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 5 seconden
Snoerlengte 3.5 meter

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

De Max Pro Evolution Stijltang Red is een professionele stijltang met 1 inch titanium platen. Dankzij de flexibele platen is de stijltang zowel geschikt voor het stijlen als het krullen van het haar. De negatieve ionen die de tang creëert zorgen ervoor dat het haar zacht en glanzend wordt en dat het haar niet beschadigt. De stijltang heeft een instelbare temperatuur tot 230 °C waardoor de tang geschikt is voor alle haartypen. De temperatuur is af te lezen van een LCD display op de bovenkant van de stijltang. Binnen 6 seconden is de tang geschikt voor gebruik. Daarnaast beschikt de Max Pro Evolution Stijltang Red over dubbele voltage, waardoor deze ook in het buitenland gebruikt kan worden. Behalve dat de tang gemakkelijk in gebruik is, is deze ook erg veilig in gebruik. Dankzij de automatische shut-off gaat de stijltang automatisch uit na 60 minuten ongebruikt te zijn.

Gebruik:

Zet de Max Pro Evolution Red Stijltang aan, stel de temperatuur zoals gewenst in en stijl het haar. Binnen 6 seconden is de stijltang opgewarmd. Voordat het haar met de Max Pro Evolution Red Stijltang gestijld wordt, is het belangrijk om een silk of spray met hittebescherming te gebruiken om beschadiging van het haar te voorkomen.

Resultaat:

Door het gebruik van de Max Pro Evolution Red Stijltang zal het haar mooi steil in model zitten met een prachtige glans.

Tip:

Berg de Max Pro Evolution Red Stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Max Pro Twist Stijltang veilig in opgeborgen kan worden.

 

Garantie:

Op de elektronische onderdelen van de Max Pro Evolution Red Stijltang, geldt twee jaar garantie.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag