Max Pro Evolution Stijltang Roze met Gratis CHI Silk Infusion 59ml

€ 89,95

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor gebruik in het buitenland
  • Verstelbare temperatuur tot 230 graden
  • Automatische shut-off functie
  • 360 graden meedraaiend snoer

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 8718781860035
Merken Max Pro
Soort plaat Titanium
Digitaal Ja
Dual Voltage Ja
Opwarmtijd 5 seconden
Snoerlengte 3.5 meter

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Max Pro Evolution stijltang roze is een professionele stijltang met 1 inch titanium platen. Door de beweegbare titanium platen is deze stijltang geschikt om uw haar zowel te stijlen als te krullen. Dankzij de negatieve ionen zorgt deze tang voor een zacht en glanzend resultaat tijdens het stijlen. De Max Pro Evolution stijltang roze heeft een display waar de temperatuur vanaf is te lezen. Max Pro Evolution stijltang roze is dankzij de titaniumplaten uiterst geschikt voor dik en stevig haar. Door de verstelbare temperatuur tussen 130 en 230 graden is deze stijltang ook geschikt voor andere haartypes. De stijltang beschikt over een dubbele voltage waardoor deze ook in het buitenland gebruikt kan worden. Binnen 6 seconden is deze stijltang klaar voor gebruik. En na 1 uur ongebruikt te zijn, schakelt de Max Pro Evolution roze  zichzelf uit.

Gebruik:

Voor het beste resultaat haalt u de stijltang pluk voor pluk door uw haar. Gebruik altijd een silk of ander beschermend product om uw haar tegen de hitte van de tool te beschermen.

Resultaat:

Max Pro Evolution stijltang roze levert u zijdezacht, gezond  en steil haar.

Tip:

Berg uw stijltang op in het Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waar de Max Pro Evolution stijltang roze veilig in opgeborgen kan worden.

Garantie:

Om de kwaliteit van de stijltang te waarborgen, geldt er op de Max Pro Evolution Stijltang Roze een garantie van twee jaar.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag