Mediceuticals Advanced Hair Restoration for Women kit Normal

€ 66,30

Belangrijkste kenmerken

  • Voor dunner wordend haar
  • Ontwikkeld voor vrouwen
  • Gaat haaruitval tegen

Onafhankelijke reviews

 

Veelgestelde vragen

Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een luxe en rijke verzorging voor haar en hoofdhuid en helpt haaruitval bij vrouwen te bestrijden.

Mediceuticals  Advanced Hair Restoration for Women kit Normal bestaat uit 3 verschillende producten. De Mediceuticals Folligen Shampoo 250 ml, Mediceuticals Vitatin Conditioner 250ml en de Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator 125 ml. Deze 3 producten zijn speciaal voor vrouwen die last hebben van hun hormoonhuishouding of overmatig haaruitval.

De Mediceuticals Folligen Shampoo 250 ml

De Mediceuticals Folligen Shampoo is speciaal voor dunner wordend haar en haaruitval. Door stoffen zoals: Triaminocoptinol, Nutracell  en Femmigen dragen bij de overmatige haaruitval te verminderen en de nieuwe haargroei stimuleren. Daarnaast activeren de stoffen de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor er een betere opnamen zal zijn van voedingsstoffen. De shampoo zal de hoofdhuid en het haar zuiveren en verzorgen.

Mediceuticals Vitatin Conditioner 250ml

Mediceuticals Vitatin Conditioner is een vochtregulerende conditioner die het haar intensief verzorgt. De conditioner is speciaal voor droog en chemisch behandeld haar. De Mediceuticals Vitatin Conditioner zal het droge en doffe haar weer hydrateren en een natuurlijke glans brengen.

Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator 125 ml

Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator is een leave-in product wat de hoofdhuid en het haarzakje stimuleert. De Triaminocoptinol in het product draagt bij dat overmatig haarverlies vermindert en de nieuwe haargroei gestimuleerd wordt. Nutracell stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid zodat de hoofdhuid beter voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast wordt door Femmigen de hoofdhuid gezuiverd en ontgift.

Belangrijkste kenmerken:

  • Voor dunner wordend haar
  • Ontwikkeld voor vrouwen
  • Gaat haaruitval tegen

Gebruik:

Begin met de Mediceuticals Folligen Shampoo en verdeel dit over het natte haar. Laat dit 1 tot 2 minuten intrekken en spoel het daarna zorgvuldig uit. Verdeel daarna Mediceuticals Vitatin Conditioner over handdoek droog haar en laat dit 2 tot 3 minuten intrekken, spoel vervolgens de conditioner weer uit. De laatste stap is de Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator. Breng de Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator op het vochtige haar aan en masseer het zachtjes voor een volledige dekking. Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd het tweemaal daags aan te brengen. Is er spraken na het gebruiken van het product van een gevoelige hoofdhuid, gebruik dan 50% water en 50% Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator bij het volgende gebruik. 

Resultaat:

De Mediceuticals Advanced Hair Restoration for Women kit Normal zal zorgen voor de optimale verzorging van het haar en de hoofdhuid. De kit draagt bij aan overmatig haaruitval te voorkomen en het haar verzorgen.

Bestel Mediceuticals  Advanced Hair Restoration for Women kit Normal bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Productspecificaties

Meer informatie
Haartype Haaruitval
Huidtype Normale huid
EAN code 054355935081
Merken Mediceuticals

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje