Mediceuticals Cellagen Revitalizer Treatment

€ 30,-

Belangrijkste kenmerken

  • draagt bij aan het tegengaan van overmatig haarverlies
  • Stimuleert haargroei
  • Zuivert en ontgift

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Mediceuticals

Product reviews by Trusted Shops

Veelgestelde vragen

Ik verf mijn haar met plantaardige kleuren maar heb het idee dat de kleur sneller vervaagd door gebruik van Cellagen. Kan dit kloppen?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Een leave-in conditioner voor haar en hoofdhuid en helpt haaruitval te bestrijden.

Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator is een leave-in product wat de hoofdhuid en het haarzakje weer in goede conditie brengt. De Triaminocoptinol in het product zorgt er voor dat overmatig haarverlies vermindert en de nieuwe haargroei gestimuleerd wordt. Nutracell stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid zodat de hoofdhuid beter voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast wordt door Femmigen de hoofdhuid gezuiverd en ontgift.

Belangrijkste kenmerken:

  • ondersteunt het tegengaan van overmatig haarverlies
  • Stimuleert haargroei
  • Zuivert en ontgift
  • Diagnose en advies vereist

Gebruik:

Breng de Mediceuticals Cellagen Revitalizer op de hoofdhuid aan en masseer het zachtjes voor een volledige dekking. Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd het tweemaal daags aan te brengen. Is er sprake na het gebruiken van het product van een geïrriteerde hoofdhuid, gebruik dan 50% water en 50% Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator bij het volgende gebruik. 

Resultaat:

Mediceuticals Cellagen Revitalizer draagt bij aan tegen overmatig haaruitval en de hoofdhuid zuiveren waardoor het haar en de hoofdhuid weer in topconditie worden gebracht. 

Belangrijk: 

De toepassing van deze producten vereist een op de klant afgestemde diagnose en advies, door een daartoe bevoegde Mediceuticals® kapper. Dit advies kan op afspraak worden verstrekt door een van onze professionals in de John Beerens Haarstudio. 

Bestel Mediceuticals Cellagen Revitalizer Treatment bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje