Mediceuticals Cellagen Revitalizer Treatment

€ 30,-

Belangrijkste kenmerken

  • draagt bij aan het tegengaan van overmatig haarverlies
  • Stimuleert haargroei
  • Zuivert en ontgift

Productspecificaties

Meer informatie
Merken Mediceuticals

Reviews

Veelgestelde vragen

Ik verf mijn haar met plantaardige kleuren maar heb het idee dat de kleur sneller vervaagd door gebruik van Cellagen. Kan dit kloppen?
Stel je vraag over dit product

Omschrijving

Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator is een leave-in product wat de hoofdhuid en het haarzakje weer in goede conditie brengt. De Triaminocoptinol in het product zorgt er voor dat overmatig haarverlies vermindert en de nieuwe haargroei gestimuleerd wordt. Nutracell stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid zodat de hoofdhuid beter voedingstoffen kan opnemen. Daarnaast wordt door Femmigen de hoofdhuid gezuiverd en ontgift

  • ondersteunt het tegengaan van overmatig haarverlies
  • Stimuleert haargroei
  • Zuivert en ontgift
  • Diagnose en advies vereist

 

Gebruik:

Breng de Mediceuticals Numinox Revitalizer op de hoofdhuid aan en masseer het zachtjes voor een volledige dekking. Voor optimaal resultaat wordt geadviseerd het tweemaal daags aan te brengen. Is er sprake na het gebruiken van het product van een geïrriteerde hoofdhuid, gebruik dan 50% water en 50% Mediceuticals Cellagen Bioactive Follicle Stimulator bij het volgende gebruik. 

Resultaat:

Mediceuticals Numinox Revitalizer draagt bij aan tegen overmatig haaruitval en de hoofdhuid zuiveren waardoor het haar en de hoofdhuid weer in topconditie worden gebracht. 

Belangrijk: 

De toepassing van deze producten vereist een op de klant afgestemde diagnose en advies, door een daartoe bevoegde Mediceuticals® kapper. Dit advies kan op afspraak worden verstrekt door een van onze professionals in de John Beerens Haarstudio.


Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje