Men Rock The Double Edged Razor Pack

Dit product is uitverkocht.
Bekijk alle Giftsets producten.
Normale prijs € 99,95 Speciale prijs € 49,98
50% Korting
50% Korting

Belangrijkste kenmerken

  • Complete scheerset
  • Tweesnijdend scheermes
  • Rijk en vol scheerschuim
  • Scheerkwast van natuurlijke, zachte haren

Productspecificaties

Meer informatie
EAN code 0633090057786
Merken Men Rock
Inhoud Kit

Video

Schrijf je eigen review

Jouw rating

Omschrijving

Men Rock The Double Edged Razor Pack is een geweldige manier om kennis te maken met de traditionele stijl van het scheren. Deze set is erg leuk om cadeau te geven én om te krijgen. Men Rock The Double Edged Razor Pack bevat de Men Roch The Double Edged Razor, de Men Rock The Brush en de Men Rock The Shave Cream. De Men Rock The Double Edged Razor is een tweesnijdend, roestvrijstalen scheermes dat gemakkelijk in gebruik is en irritatie verminderd. De Men Rock The Brush is een fijne scheerkwast van natuurlijke, zachte varkensharen die in een handomdraai een rijk en vol schuim creëert. De Men Rock The Shave Cream is een romig schuim dat de huid beschermt tijdens het scheren. De Men Rock The Shave Cream heeft bovendien een heerlijke bosrijke geur.


Gebruik:

Maak het gezicht en de hals nat. Verdeel vervolgens de Men Rock The Shave Cream over het hals en gezicht met behulp van de Men Rock The Brush. Scheer de gezichtsharen weg met de Men Rock The Duoble Edged Razor.

Resultaat:

Na gebruik van de Men Rock The Double Edged Razor Pack is de huid weer heerlijk glad en zacht. Bovendien wordt irritatie verminderd en wordt de huid voorzien van een subtiele, bosrijke geur dankzij de Men Rock The Shave Cream.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag