Merken
 1. (23)
Huidtype
 1. (4)
 2. (6)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (10)
 6. (1)
Levertijd
 1. (20)
 2. (3)
Populair
 1. (2)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

AHAVA Crème

(23 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Crème (23 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Crème

AHAVA wat in het Hebreeuws liefde betekent, werd in 1988 opgericht. Het merk staat bekend als de `Dead Sea Mineral Beauty Expert’. Dat komt omdat de mineralen uit de Dode Zee de basis vormen voor de huidverzorgingsproducten van AHAVA. De huid wordt gegenereerd en hersteld.  Alle producten van het merk zijn milieu-en  diervriendelijk.

AHAVA Crèmes bij John Beerens

John Beerens heeft een breed assortiment van de AHAVA crèmes. De dagcrèmes van AHAVA maken de huid zachter en zorgen voor hydratatie. Voor de wat rijpere huid is de AHAVA Extreme Day Cream echt geschikt. De oogverzorgingsproducten van AHAVA gaan de verschijnselen van vermoeidheid en ouderdom tegen. De rimpels en lijntjes worden zichtbaar verminderd. Voor extra verzorging van het lichaam heeft AHAVA hele fijne body en douchecrèmes. De producten voor het lichaam optimaliseren de huid en de huidcellen. Voor extra verzorging van handen en voeten heeft AHAVA ook een oplossing. De cremes werken verjongend en hydraterend. Er zijn varianten van intensieve en mildere verzorging.

AHAVA Crème veilig online bestellen

Wilt u optimaal genieten met de heerlijke crèmes van AHAVA? Alle AHAVA Crèmes zijn veilig en snel te bestellen in onze webshop Johnbeerens.com. Heeft u vragen of informatie nodig over de crèmes? U kunt ons bereiken iedere werkdag van 9.00-20.30 via het nummer:  +31 (0)13 – 5 30 20 10.