AHAVA Dead Sea

(15 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Dead Sea (15 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Dead Sea huidverzorging

Deze huidverzorgingslijnen voor het lichaam van AHAVA zijn onderverdeeld in de verschillende bestanddelen die deze bevatten. Alle ingredienten komen uit de Dode Zee en zijn zeer rijk aan mineralen en vitaminen.  De producten van de Dead Sea lijn bevatten veelal het unieke extract Osmoter™, een concentraat uit Dode Zee water. De verschillende bestanddelen uit de Dode Zee hebben een hydraterende en optimaliserende werking op de huid. De Dead Sea productlijn beschikt over een uitgebreid assortiment met verschillende soorten extracten uit de Dode Zee. Zo is er Dode Zee Modder, Dode Zee Zout, Dode Zee Water en Dode Zee Planten.


AHAVA Dead Sea Mud

De speciale huidverzorgingslijn AHAVA Dead Sea Mud is verrijkt met Dode Zee modder. De mineralen uit Dode Zee modder, waar onder magnesium, calcium, potassium, boron en ijzer  zorgen voor een gezonde en soepele huid. Daarnaast werkt het als een natuurlijke exfoliator.  In de Dead Sea Mud lijn bevinden zich verschillende producten verrijkt met modder uit de dode zee. De Dermud Nourishing Body Cream, Dermud Intensive Hand Cream en Dermud Intensive Foot Cream zijn een ware verwennerij voor het lichaam en de Gentle Body Exfoliator (Mud), Purifying Mud Soap, Natural Dead Sea Mud helpen uw huid te zuiveren voor een frisse, zuivere en zachte huid, zonder overtollige oliën en vuil.

AHAVA Dead Sea Salt

Het water uit de Dode Zee heeft een hoog zoutgehalte. Minerale kristallen die zeer rijk zijn aan mineralen en vitaminen die erg bevorderlijk zijn voor de gezondheid van de huid. De producten verrijkt met Dead Sea Salt zijn de Moisturizing Salt Soap, Softening Butter Salt Scrub(Salt), Liquid Dead Sea Salt en Natural Dead Sea Bath Salts. Voor een weldadige behandeling van het lichaam door de mineralen en vitaminen uit het Dode Zee zout. Hiermee kunt u heerlijk relaxen en voelt de huid als herboren.

AHAVA Dead Sea Water

De producten uit de AHAVA Dead Sea Water lijn zijn verrijkt met het mineraalrijke water uit de Dode Zee en een gebalanceerd concentraat met van dit water: Osmoter™.  De lijn bestaat uit een complete bodyverzorging met de Mineral Body Lotion, Mineral Hand Cream, Mineral Foot Cream, Mineral Shower Gel, Mineral Body Exfoliator. Voor een heerlijk zachte, gehydrateerde en zuivere huid.

AHAVA Dead Sea Plants

Sommige producten van AHAVA zijn verrijkt met planten uit de Dode Zee. Zo bevat de AHAVA Dead Sea Plants lijn de Caressing Body Sorbet, Firming Body Cream, Smoothing Body Exfoliator en Dry Oil Body Mist. Deze voeden de huid en zorgen dat de huid gehydrateerd en soepel blijft. De verschillende vitaminen en mineralen helpen de huid gezond te houden en de huid beschermen tegen vrije radicalen.

Heeft u nog vragen over de verschillende AHAVA Dead Sea producten? Neem contact op met ons Beauty Care Team voor meer informatie: [email protected] of +31 (0)13 530 20 10.