Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (2)
  2. (2)
  3. (1)
Levertijd
  1. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

AHAVA Handcrème

(6 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Handcrème (6 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA handcrème

Een goede handcrème is de basis van een goede verzorging van uw handen. Wij van JohnBeerens.com bieden u handcrèmes aan van zeer goede kwaliteit! De handcrèmes van AHAVA zijn verzorgend, hydraterend en laten uw handen aanvoelen zoals u ze nog nooit heeft gevoeld!

AHAVA handcrème voor droge handen

Voor droge handen met kloofjes of barstjes bieden wij u de  AHAVA Dermud Intensive Hand Cream. Naast het herstellen van kloofjes en barstjes zorgt deze crème ook voor een jeugdige en energieke uitstraling. Deze fijne handcrème wordt snel opgenomen in de huid waardoor u geen plakkerige handen meer heeft.

Handcreme voor gevoelige handen

Voor de handen die veel in aanmerking komen met huishoudelijk werk, of bevattelijk zijn voor de weersveranderingen, is de AHAVA mineral hand cream perfect! Deze handcreme zorgt ervoor dat de gevoelige handen weer zacht en soepel worden, en zo worden beschermt tegen de invloeden van het weer en huishoudelijk werk.

Advies AHAVA producten

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies over onze producten? Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar! Zij weten alles op het gebied van beauty en verzorging. U kunt onze beautycare afdeling bereiken via de mail; beautycare@JohnBeerens.com of telefonisch; +31 (0)13 530 2010.