AHAVA Time to Clear

(5 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Time to Clear (5 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Time to Clear

De AHAVA time to clear huidverzorgingslijn richt zich specifiek op het reinigen van de huid. Deze producten bevatten het speciale bestanddeel Osmoter™, bestaande uit het water van de Dode Zee. Het Dode Zee water zorgt voor de optimalisatie van de cel functies en stimuleert deze. Dit zorgt vervolgens voor zichtbaar verminderde rimpels en verbetert de balans van de huid.

Reinigende producten

De productlijn bestaat uit de volgende producten; Refreshing Cleansing Gel, All In One Toning Cleanser, Eye Make-up Remover, Facial Mud Exfoliator, Purifying Mud Mask en Mineral Toning Water. Deze producten hebben een reinigende werking en zal er voor zorgen dat de huid volledig soepel en helder wordt. Ook krijgt de huid een jeugdige uitstraling.

Veilig en online het juiste product bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Weet u niet goed welk product het beste bij uw huid past? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling! Onze beautyspecialisten weten alles op het gebied van huidverzorging en willen u daar graag bij helpen! U kunt contact opnemen per mail; beautycare@JohnBeerens.com of telefonisch via; +31 (0)13 530 2010.