AHAVA Time to Smooth

(4 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Time to Smooth (4 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Time to Smooth

Deze AHAVA Time to Smooth huidverzorgingslijn richt zich specifiek op de rijpere huid. De producten van de Time to Smooth lijn bevatten het speciale bestanddeel Osmoter™. Dit speciale bestanddeel bestaat uit water van de dode zee, en zorgt voor een stimulatie en optimalisering van de huidfunctionaliteit. Hierdoor wordt rimpelvorming minder en blijft de balans van je huid stabiel.

Altijd een frisse huid

De productlijn bestaat uit de volgende producten: Age Control Even Tone Sleeping Cream, Age Control Brightening and Renewal Serum, Age Control Eye Cream en Age Control Even Tone Moisturizer SPF20. De producten van de Ahava Time to Smooth lijn zorgen voor de vermindering van tekenen van veroudering en helpt fijne lijntjes te vervagen. Dit zorgt voor een jeugdige frisse uitstraling van de huid.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is net dat beetje extra service. Wij van JohnBeerens.com vinden het erg belangrijk om de beste service te verlenen. Daarom staan onze beautyspecialisten graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven of om al uw vragen te beantwoorden! U kunt contact opnemen via +31 (0)13 530 2010.