AHAVA Universal

(3 artikelen)
Bekijk alles
AHAVA Universal (3 artikelen)
Bekijk alles

AHAVA Universal lijn: Dead Sea Osmoter

AHAVA is de betekenis van ‘liefde’ in het hebreeuws. Dat is een zeer toepasselijke naam voor de producten van dit merk. Met de weldadige producten van AHAVA bent u namelijk extra lief voor uw huid.

Effectieve werking op de huid

Veel van de AHAVA producten zijn verrijkt met Osmoter™, een perfect gebalanceerd concentraat met Dode Zee mineralen. Deze mineralen zorgen ervoor dat de vochtbalans in de huid effectief blijft, en het heeft een hydraterende werking op de huid. Daarnaast wordt de huid als het ware opgeladen om vervolgens vol met energie te zitten. De AHAVA universal lijn met Dead Sea Osmoter bestaat uit het Dead Sea Osmoter Body Concentrate, Dead Sea Osmoter Concentrate Eyes en Dead Sea Osmoter Concentrate: sterke concentraten, speciaal gericht op de gezichthuid, huid rond de ogen of het lichaam.

Beauty advies voor u!

Om u het de beste service te verlenen hebben wij een team van beautyspecialisten. Zij weten alles op het gebied van huidverzorging en beautyproducten. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies of vragen over onze producten, kun u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling. Dat kan via de mail; [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 2010.