2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Air Motion Borstel Roze
  Van € 19,95 nu voor € 14,95
  • Geschikt voor extensions
  • Leuk, fris kleurtje 
  • Elimineert pluis
  • Ligt fijn in de hand
 2. Air Motion Borstel Wit
  Van € 19,95 nu voor € 14,95
  • Zowel bij nat en droog haar
  • Geschikt voor extensions
  • Ontklit het haar
  • Prachtige glans
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Air Motion

Air Motion is een Engels merk dat zich richt op het ontwerpen van haarborstels. De Air Motion borstels zijn reeds een echte hit in Engeland en zijn nu klaar om hun grote debuut te maken in andere landen. Deze borstels zijn enorm speciaal omdat ze in het bezit zijn van een ingebouwde en gepatenteerde AirShock technologie. Dit is een contourgevoelig systeem. Daarnaast beschikken de borstels ook over het unieke Tri-Bristle System, wat bestaat uit drie lengtes borstelharen. De borstels zijn in het bezit van een ergnomisch design en kunnen zichzelf identificeren als de meest geavanceerde haarborstel van dit moment.

De technologie

Het concept van de borstels is bedacht voor verschillende experts uit de kappersbranche. Zij weten namelijk welke factoren een grote invloed hebben op het haar. Air Motion heeft gebruik gemaakt van deze informatie en op basis hiervan nieuwe borstels ontwikkeld die licht zijn, bestaan uit zachte materialen en rekening houden met de contouren van het hoofd. Daarnaast zorgen de borstels ervoor dat de spanning op het haar wordt vermindert door het AirShock systeem. De borstel is namelijk in het bezit van een ingebouwd luchtkussen waardoor het borstelen van het haar niet langer een vervelend proces hoeft te zijn.

De beste borstel voor uw haar

De AirMotion borstels zijn niet te vergelijken met andere borstels. Deze borstels zijn namelijk niet alleen in het bezit van een ergonomisch design, maar ze zijn ook perfect uitgebalanceerd waardoor het makkelijk is om ze te gebruiken. Daarnaast maakt het de haren zacht en glad, wordt pluizend haar vermindert , kan het zowel worden gebruikt op nat als droog haar en geeft het een maximale bescherming tegen haarbreuk. Het geeft de haren een extra glans en ontklit het haar op een pijnloze manier.

Bestel uw favoriete Air Motion borstel online

Wilt u ook genieten van prachtig, glad en zacht haar? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Air Motion borstel bij JohnBeerens.com. Met behulp van een goede borstel kan u uw haar de verzorging geven die het nodig heeft en het stylen naar wens. Wenst u echter meer informatie over de producten van Air Motion? Dan kunt u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag