Merken
 1. (28)
Haartype
 1. (3)
 2. (4)
 3. (10)
 4. (9)
 5. (18)
 6. (2)
 7. (5)
 8. (6)
 9. (1)
Levertijd
 1. (28)
Stoffen
 1. (16)
Populair
 1. (1)
 2. (3)
 3. (13)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Aloxxi

(28 artikelen)
Bekijk alles
Aloxxi (28 artikelen)
Bekijk alles

Aloxxi Haarverzorging

Aloxxi haarverzorging is ontstaan door George Schaeffer. George is begonnen in de nail industry, maar was al snel geïnspireerd door de Italiaanse mode en kleur technologie. Eenmaal kennis te hebben gemaakt met deze kleur technologie besloot hij het door te zetten. Zo is Aloxxi ontstaan. Aloxxi haarverzorging zijn producten van professionele kwaliteit.

Styling producten

Aloxxi heeft styling producten van top kwaliteit. Styling producten variëren van een haarspray tot aan een wax. Een styling product zorgt ervoor dat het haar de gehele dag in het gewenste model blijft zitten, maar toch nog flexibel is. Aloxxi dry shampoo is een droogshampoo die het haar reinigt en verfrist zonder het haar te wassen. Deze droogshampoo beschermt de haarkleur tegen vervagen en absorbeert overtollig talg.

Aloxxi Shampoo

De shampoos van Aloxxi hebben allemaal een beschermde functie tegen kleurvervaging. Daarnaast wordt het haar beschermt tegen UV-straling en zorgt ervoor dat het haar een mooie, natuurlijke glans krijgt! Een goede shampoo is erg belangrijk voor het haar. Vooral voor gekleurd haar. Daar heeft George Schaeffer wel degelijk aan gedacht bij de bedenking van Aloxxi. Gekleurd haar kan veel langer mee door het gebruik van de Aloxxi producten!

Persoonlijk advies

Onze haarspecialisten weten alles op het gebied van haar producten en willen u daar ook graag bij helpen! Heeft u behoefte aan persoonlijk advies, of vragen over onze producten? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling; +31 (0)13 530 2010.