Categorie navigatie:

Alpecin

Haaruitval is een grote zorg voor mannen, maar liefst één op de twee mannen krijgt hiermee te maken. Daarom heeft Alpecin 3 producten in het assortiment die de haargroei stimuleren. De werkzame Alpecin producten van Dr. Wolff zorgen voor gezond haar en een krachtige haargroei. Alle producten van Alpecin bevatten een hoge dosis cafeïne. Door de cafeïne zullen de haarwortels geactiveerd worden, waardoor de groeifasen van het haar verlengt wordt en de haargroei sterk zal verbeteren.

Alpecin Shampoo

Alpecin Dubbel Effect Shampoo gaat de twee meest voorkomende hoofdhuidproblemen tegen, namelijk haaruitval en roos. De shampoo zorgt voor een milde verwijdering van roos, heeft een anti-ontstekende werking, verhoogt de weerstand van hoofdhuid en heeft een antimicrobiële eigenschap. Hierdoor werkt de shampoo als een peeling, waardoor de hoofdhuid optimaal wordt gereinigd en de haargroei wordt gestimuleerd.

Alpecin Liquid

De Alpecin Liquid bevat een cafeïne houdend werkzaam complex. Hierdoor blijven de haarwortels constant ‘wakker’, waardoor de groeifasen langer worden dan erfelijk is bepaald. Hierdoor wordt het vroegtijdig uitvallen van het haar tegen gegaan. Door de liquid van Alpecin zal de productiviteit van de haarwortels ook verhoogt worden waardoor de groeisnelheid van het haar wordt gemaximaliseerd. 

Veilig en online Alpecin bestellen

Bij JohnBeerens.com kunt u veilig en online het juiste product bestellen. Daarnaast kunt u altijd persoonlijk advies vragen over onze producten! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.