Alter Ego is een Italiaans haarproducten merk dat al sinds 1946 aan het groeien is in de haarproducten industrie. Dagelijks worden de Alter Ego producten vernieuwd en verbeterd om de schoonheid van het haar zo goed mogelijk te maken. Ook haarstylisten maken graag gebruik van de haarproducten. Het haar wordt gestyled en tegelijkertijd verzorgd.

Alter Ego heeft meerdere soorten productlijnen, onder anderen Alter Ego Hasty Volume, Alter Ego Color Maintain en Alter Ego M.A.N. Voor iedere haarsoort is er het juiste product. Naast deze drie productlijnen heeft Alter Ego er nog 5. Alles is gespecialiseerd en gemaakt op wat het beste is voor het haar en waaruit de schoonheid van het haar het best naar voren komt.

Zo zitten er in de Alter Ego Hasty Volume lijn onder anderen een Volume Root Spray, een Volume Mousse en een Volume Conditioner. Deze producten geven een volume boost aan het haar. Het haar zal meer body krijgen en er gezonder uitzien. Dit is ook het geval bij de anderen producten die in de lijn zitten. In de Alter Ego Color Maintain lijn zitten verfkleuren, deze verven verzorgen het haar tot in de punten en geven de kleurpigmenten in het haar een boost waardoor de haarkleur er nog beter uit zal zien. Dit geldt voor zowel geverfd als ongeverfd haar.

De Alter Ego M.A.N. lijn is speciaal voor de man. Deze lijn bestaat uit shampoos, douchegel, haargel, gezichtscrème, aftershave en molding paste. Al deze producten zijn ook gelieft bij de haarstylisten. De producten van Alter Ego zijn gericht op de schoonheid en de verzorging van het haar. Alle producten bij JohnBeerens.com zijn op voorraad, waardoor de producten de volgende dag in huis zijn indien deze voor 22:00 uur zijn besteld.

Heeft u vragen over één van onze Alter Ego producten? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.