We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Alterna Bamboo Style

De Alterna Bamboo Style is een lijn die ontworpen is om olie, productopbouw en onzuiverheden te verwijderen. De droog shampoo bevat color-hold technologie wat zorgt voor kleurbehoud en de bescherming van de haarkleur. De Alterna Bamboo Style Cleanse Extend Dry Shampoo laat een frisse lichte geur van bamboeblad achter. De droog shampoo is parabeen en sulfaatvrij.

Droogshampoo

  • Verwijdert onzuiverheden
  • Laat geen poederresten achter
  • Bevat kleurbescherming 
  • Parabeen- sulfaatvrij

Alterna

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een groeiend aantal bekende klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van Alterna gebruiken.

Alterna Bamboo Style online bestellen op JohnBeerens.com

Wil jij ook jouw haar laten stralen met de producten van Alterna? Bestel ze dan veilig op JohnBeerens.com. Heb je vragen over de producten van Alterna? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten. Zij weten alles omtrent de producten van Alterna. Telefonisch zijn zij bereikbaar op: +31 (0)13-5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje