Huidtype
 1. (2)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (3)
 6. (4)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (2)
Haartype
 1. (4)
 2. (17)
 3. (12)
 4. (21)
 5. (4)
 6. (2)
 7. (6)
 8. (2)
 9. (9)
 10. (12)
 11. (5)
 12. (8)
 13. (28)
Levertijd
 1. (35)
 2. (1)
Populair
 1. (1)
Merken
 1. (36)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

American Crew

(36 artikelen)
Bekijk alles
American Crew (36 artikelen)
Bekijk alles

American Crew

American Crew is een mannelijke verzorgingslijn met als doel: nieuwe manieren bedenken voor het stylen in het dagelijks leven. Het merk ontstond begin jaren´80 en is meer dan alleen een lifestylemerk en een salonleverancier! Het merk is opgericht door David Raccuglia. Hij is gestart met kniptrainingen in het herenvak en van daaruit zijn de American Crew producten ontstaan. American Crew streeft er naar om zo origineel mogelijk te zijn. In 2016 is American Crew geïnspireerd door de stijl van Elvis Presley. Een revolutie in de mannelijke verzorgingslijn.

The King Of Pop

Vanaf  2016 brengt American Crew de hulde aan Elvis Presley. American Crew is het enige merk waar Elvis Presley zijn gezicht aan verbonden heeft. In combinatie met zijn muziek en imago, wordt het gebruikt als een Amerikaans symbool voor klassieke man. Tot op de dag van vandaag heeft zijn stijl invloed in het leven van vele mannen over de hele wereld!

De producten van American Crew

American Crew heeft een divers assortiment voor mannen! Er kan keuze worden gemaakt uit: American Crew Shampoo, American Crew Conditioner, American Crew Styling, American Crew Body en American Crew Shave. Voor iedere man is er wel iets te vinden uit deze fantastische verzorgingslijn!

-American Crew Shampoo: American Crew heeft diverse shampoo´s voor vet tot droog haar. Het haar wordt heel goed verzorgd en krijgt ook een gezonde boost.

-American Crew Conditioner: American Crew heeft een geweldige conditioner die het haar en de hoofdhuid versterkt. Dankzij de gezonde reiniging wordt de hoofdhuid ook gestimuleerd, met het effect dat het niet vettig wordt.

-American Crew Styling: American Crew heeft verschillende producten op het gebied van styling. Het merk bevat: Cream´s, Spray´s, verschillende soorten Wax, verschillende soorten Gel,  Pomade en Powder. De keuze is er reuze!

-American Crew Body: American Crew heeft verschillende soorten 3-in-1 Shampoo´s die ook geschikt zijn voor lichaamsverzorging. Een Deodorant Bodywash waarbij het lichaam de hele dag fris blijft. En een heerlijke parfum opgebouwd uit een lichte appelbasis, wat een stevige balans geeft.

-American Crew Shave: Ook uit de scheerproducten heeft de American Crew een ruime keuze. De Olie, Gel ,Cream en een Lotion. Deze producten zitten vol natuurlijke ingrediënten zoals verschillende oliën en extracten die de huid beschermen en irritaties voorkomen.

American Crew online bestellen

Mannen zijn tegenwoordig druk bezig met verzorging. De American Crew heeft voor iedere man wel een geschikt product. Deze verzorgingslijn is namelijk erg breed! Bij JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete producten veilig en eenvoudig bestellen. Mocht u vragen hebben over American Crew of over de producten, kan u altijd terecht bij onze beautycare. Onze beautycare is op werkdagen telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of per e-mail via [email protected]