Merken
 1. (1)
Levertijd
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Anna is Clear

(1 artikel)
Bekijk alles
 • Anna is Clear

  Anna is Clear

  Voor 22:00 uur besteld de volgende werkdag in huis!
  € 24,95
  (1 reviews)
Anna is Clear (1 artikel)
Bekijk alles

Anna is Clear

Anna is clear heeft haar naam te danken aan een Italiaans model. Dit model, genaamd Anna had last van onregelmatigheden in het gezicht. Door een proefverpakking mee te geven aan Anna konden de ontwikkelaars zien of het product effectief was. Na een enkele week had Anna geen onregelmatigheden meer. Zij is het levende bewijs dat Anna is clear de huid glad en soepel maakt.

Wat Anna is Clear doet

Anna is clear pakt de onregelmatigheden in het gezicht op een natuurlijke wijze aan. Anna is clear is 100% natuurlijk en bevat geen agressieve ingrediënten. Anna is clear bereikt de P.acnes bacterie in een vroegtijdig stadium en normaliseert deze. Hierdoor wordt voorkomen dat de kans op vermenigvuldigen van de bacterie wordt verminderd en zo de kans op mee-eters, puistjes of andere onregelmatigheden wordt verkleind. De natuurlijke bacteriële huidbescherming wordt versterkt en de kans op levenslange littekens wordt verkleind.

Persoonlijk advies

Vind u het fijn om persoonlijk advies te krijgen over de Anna is clear? Onze beautyspecialisten kunnen u alles vertellen over dit fijne product en willen u graag persoonlijk advies geven! U kunt contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0)13 530 2010.