We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Annemarie Borlind Rosentau

Last van een droge of vochtarme huid? De Annemarie Borlind Rosentau lijn voorkomt uitdroging en hydrateert de huid intensief.

  • Anti- allergene geurstoffen
  • Niet op dieren getest
  • Voor de droge huid

De Rosentau producten

De Rosentau lijn bestaat uit een viertal producten. De Annemarie Borlind Rosentau Reinigingsmelk bevat rozenwater en Panthenol die de huid hydrateren en uitdroging voorkomen. Annemarie Borlind Rosentau Gezichtslotion bevat geselecteerde kruidenextracten die een samentrekkende werking hebben, waardoor de huid intensief vocht ontvangt en het hydraterend vermogen van de huid word gestimuleerd.  Annemarie Borlind Rosentau Nachtcrème verminderd rimpels zichtbaar en laat de hond er jonger en gezonder uitzien. Annemarie Borlind Rosentau Dagcrème verwent de huid met vocht en stimuleert het hydraterend vermogen.

Advies over de Rosentau lijn

Maak korte metten met een droge huid en geniet van een intensieve hydratatie van de huid met de Rosentau producten! Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag