Categorie navigatie:

Merken
  1. (3)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (3)
Populair
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Argan Velvet

(3 artikelen)
Bekijk alles
Argan Velvet (3 artikelen)
Bekijk alles

Argan Velvet

Argan Velvet biedt een luxueuze verzorgingslijn voor het haar en het lichaam. Het merk is bekend om de hoge kwaliteit van de producten die bijdragen aan een optimale verzorging. In alle producten van Argan Velvet is de welbekende Argan olie verwerkt. Deze heerlijke voedende olie staat bekend om zijn herstellende functie. Alle producten van Argan Velvet bevatten actieve ingrediënten voor een optimale verzorging en zijn geschikt voor alle haartypes en huidtypes. Argan Velvet is eenvoudig in gebruik en draagt bij aan een algehele verzorging.

Producten van Argan Velvet

In het assortiment van JohnBeerens.com kan u verschillende producten van Argan Velvet vinden. Zo zijn er Argan Velvet producten voor het haar en voor het lichaam. Deze luxeproducten zijn een echte must voor men die graag geniet van een algehele verzorging. 

Wilt u graag uw lichaam goed verzorgen? Dan is er de Argan Velvet Velvety Body Cream die ervoor zorgt dat uw huid zal worden gevoed en soepeler zal worden. Wanneer u de haren wilt voorzien van een heerlijke behandeling? Dan is de Argan Velvet Velvety Hair Mask het ultieme haarmasker voor prachtig en gezonde haren. Dit heerlijke haarmasker is verrijkt met Argan olie en zal ervoor zorgen dat de haren sterken zullen worden en dat u kan genieten van een prachtige glans.

Algehele verzorging

De producten van Argan Velvet bevatten enkel actieve ingrediënten die een werkzame werking hebben op het haar en het lichaam. De haarproducten zijn daarom ook geschikt voor alle haartypes. Zo is er een voedende crème voor de haren en een haarmasker die de haren een ultieme verzorging geven. Een goede verzorging begint immers bij een grondige reiniging en eindigt met een zachte crème of haarmasker. Alle producten van Argan Velvet zijn eenvoudig om te gebruiken, ze zijn niet vettig en laten geen sporen na. Kortom, de ideale verzorgingslijn.

Bestel Argan Velvet Online

Wilt u graag genieten van een perfecte uitstraling? Bestel dan vandaag nog uw favoriete producten van Argan Velvet. Deze producten zullen ervoor zorgen dat u zich goed zal voelen en dit ook zal uitstralen. Indien u meer informatie wenst over de producten, kan u contact opnemen met onze beautycare. Onze beautycare is telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected]