Categorie navigatie:

Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Argan Crème

(1 artikel)
Bekijk alles

Argan Velvet crème

Bent u al een tijdje op zoek naar producten met argan olie? Het is een verzorgende olie die uw huid-haar in een betere conditie brengt. Heeft u last van een droge huid en bent op zoek naar een mooie zachte glans? JohnBeerens.com biedt u de juiste producten aan voor zowel uw huid als uw haar.

Argan Velvet haarcrème

Bent u op zoek naar een voedende, herstellende crème voor uw haar? Dan raden wij u de Argan velvet velvety hair cream aan. Deze fijne haarcrème zorgt ervoor dat uw haar gevoedt wordt, en de gespleten haarpunten weer hersteld worden. Ook beschermt deze crème het haar tegen de hitte van de stylingtools. Dus ideaal voor wanneer u graag warmtetools gebruikt. Naast de hair cream van Argan Velvet bieden wij u ook een body cream, shampoo en een herstellend haar masker. Door deze producten in combinatie met elkaar te gebruiken behaald u het beste resultaat.

Bij vragen over Argan Velvet

Heeft u meer interesse in onze argan producten of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Onze beauty specialisten staan u graag te woord, en geven u graag advies. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 20.00 uur. Onze Argan Velvet producten kunt u voor 20.00 uur bestellen en u heeft het de volgende dag in huis.

Argan Crème (1 artikel)
Bekijk alles