We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Australian Gold SPF 45

Zowel als het bewolkt is, als wanneer de zon schijnt is het belangrijk de huid te beschermen tegen de straling van de zon. De UV-stralen kunnen de huid flink beschadigen, waardoor het gebruik van een zonnebrand noodzakelijk is. De zonnebrandproducten van Australian Gold bevatten InvisiDry technologie waardoor de lotion direct door de huid wordt opgenomen.

  • Geschikt voor ieder huidtype
  • InvisiDry technologie
  • Speciaal voor de gevoelige huid

Australian Gold SPF 45 bij Johnbeerens.com

Australian Gold SPF45 Premium Cover bevat de InvisiDry technologie waardoor de lotion direct door de huid wordt opgenomen. Australian Gold SPF 45 Premium Coverage Faces Hypo-Allergeen beschermt de huid tegen UVA en UVB en biedt factor 45 wat een extra hoge bescherming biedt. De combinatie van Kakadu Plum, Vitamine E en Groene Thee extracten zorgt voor een optimaal resultaat en herstelt de huid. De producten van Australian Gold beschemen de huid dus niet alleen maar verzorgen de huid ook!

Australian Gold SPF 45 veilig bestellen

Bestel nog voordat u de zon ingaat de zonnebrandcrème van Australian Gold bij Johnbeerens.com. Heeft u vragen over de zonnebrandcrèmes of over het merk Australian Gold dan kan u contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag