We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Babyliss Trimmers

Babyliss is een merk dat kwalitatieve tools maakt. De eigenschappen van het merk zijn trendy en innovatief. Elk apparaat is van tevoren getest in de Technische Centra van Babyliss. De producten zijn speciaal ontwikkeld voor professionals.

Soorten Babyliss Trimmers

Makkelijk uw baard of haar trimmen? De Babyliss Pro Draadloze Baard en Haartrimmer maakt dat mogelijk. Het apparaat beschikt over roestvrij stalen messen die elektronisch geslepen zijn. Dit zorgt voor een precieze scheerbeurt.

Een trimmer voor professioneel gebruik is de De Babyliss Pro Trimmer Big Shot. Met deze trimmer kan op droog en nat haar geschoren worden. Het apparaat heeft een grof en fijn afneembaar mes. De trimmer is lichtgewicht waardoor het fijn in de hand ligt. Het apparaat is ook geschikt als baardtrimmer.

Een oplaadbare trimmer die zowel met als zonder snoer gebruikt kan worden is De Babyliss Pro Trimmer. De trimmer kan tot 50 min. lang mee als deze opgeladen is. Het apparaat heeft 30 mm messen die gemaakt zijn van RVS en daarnaast zijn ze ook afneembaar. Deze tool is ook geschikt als baardtrimmer.

Babyliss Trimmers bestellen

Wilt u een gemakkelijke en professionele trimbeurt? Bestel dan de Babyliss Trimmers veilig en snel via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van de trimmers of misschien wilt u iets meer weten over Babyliss? Onze beautylijn is iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag