Merken
 1. (44)
Huidtype
 1. (3)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (6)
 5. (1)
Levertijd
 1. (44)
Geursoort
 1. (1)
Populair
 1. (9)
 2. (26)
 3. (13)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Balm Balm

(44 artikelen)
Bekijk alles
Balm Balm (44 artikelen)
Bekijk alles

Balm Balm

In 2005 werd het familiebedrijf Balm Balm opgericht. De producten van Balm Balm zijn 100% organisch en worden niet op dieren getest. Balm Balm heeft zelfs een prijs gewonnen: Best Organic Beauty and Bodycare product. De producten van Balm Balm zijn geschikt voor vrouwen en Baby´s en zijn erg rustgevend.  Daarnaast heeft Balm Balm ook  parfumvrije producten Balm Balm Fragrance Free. Op JohnBeerens.com kunt u alle producten veilig online kopen.

Balm Balm Rose Geranium en Tea Tree

Speciaal voor het hele gezicht, de lippen, de voeten en de handen heeft Balm Balm in 2 heerlijke geuren balsems gemaakt. De geuren rose geranium en tea tree zijn 2 heerlijke geuren gemaakt van shea boter, bijenwas, zonnebloemolie jojoba oliën. De balsems trekken snel in en laten geen vettig laagje achter op de huid.  

Balm Balm Frangrance Free

Wat nou als u niet tegen een parfumgeur kan? Balm Balm heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Voor het hele lichaam heeft Balm Balm producten. En daarnaast ook de ideale verzorging voor de huidverzorging van uw baby.  Balm Balm Fragrance Free is snel en veilig te kopen in onze webshop.

Balm Bath & Body Oils 

Bath & Body Oils zijn zeer lichte oliesprays . Ideaal om ook in bad te gebruiken of voor uw dagelijkse gezichtsverzorging. Deze verschillende oliën zijn een perfecte combinatie tussen de basisolie en essentiële oliën. De combinatie zorgt ervoor dat het diep in uw huid toe dringt. Met de Bath & Body Oils wilt u nooit meer onder de douche vandaan!

Balm Balm Kopen

Op JohnBeerens.com kunt u Balm Balm producten veilig kopen. Mocht u advies willen over het gebruik van Balm Balm producten. Dan kunnen onze beautyspecialisten u adviseren. Onze  beautyspecialisten zijn bereikbaar op: +31 (0)13 530 20 10.