Balm Balm Balms

De productlijn Balm Balm is in 2005 gesticht door Glenda Taylor. Zij is een aromatherapist uit Engeland en vond het zeer belangrijk om producten op de markt te brengen die 100% organisch zijn. Zo is Balm Balm tot leven gekomen.

Balms voor het hele lichaam

Balm Balm heeft aan het hele lichaam gedacht, van lippen en gezicht tot voeten en de rest van het lichaam. Door de voedende, natuurlijke ingrediënten is het te gebruiken op elk moment op de dag en geschikt voor alle huidtypen. Naast de heerlijke, voedende body producten worden de voeten niet vergeten! Balm Balm heeft een heerlijke crème speciaal voor de voeten die ervoor zorgen dat de droge voeten enorm zacht en gevoed worden! Met bijvoorbeeld de Balm Balm Tea Tree Foot Balm is het fijne gevoel van een pedicure makkelijk in huis te halen. 

Delivering beauty

Delivering beauty is waar JohnBeerens.com voor staat. Gericht, persoonlijk advies over onze producten vinden wij erg belangrijk! Onze beautyspecialisten staan graag voor u klaar om persoonlijk advies te geven of vragen te beantwoorden. U kunt onze beautycare afdeling bereiken via +31 (0)13 530 2010.